Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN Silk epil 9 MBSES9F MaxBraun

Код:693126
Немає в наявності
Епілятор BRAUN Silk epil 9 MBSES9F MaxBraun фото
Епілятор BRAUN Silk epil 9 MBSES9F MaxBraun фото
Епілятор BRAUN Silk epil 9 MBSES9F MaxBraun фото
Епілятор BRAUN Silk epil 9 MBSES9F MaxBraun фото
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Унікальна пропозиція

Чудова можливість купити епілятор Braun Flex 3D MBSES9F Max Braun SensoSmart Limited Edition особливої ювілейної серії, присвяченій ювілею компанії Braun! До 100-річчя бренд підготував модель Silk-Epil 9 Flex, першу в світі з повністю рухливою голівкою. Підходить для вологого і сухого епіляції, працює за технологією MicroGrip Tweezer – блок з 40 пінцетів акуратно і майже невідчутно захоплює волоски довжиною від 0,5 мм. Подвійна масажна система (ролики та вібрація) забезпечує попередню підготовку шкіри і приплив крові до верхнього її шару, що практично повністю виключає дискомфорт під час процедури.

Система живлення і додаткові опції

Епілятор здатний безперервно працювати від прихованого в корпусі акумулятора до 50 хвилин і повністю перезаряджається за 120. Два швидкісних режими. Крім того, пристрій має систему швидкої зарядки, за допомогою якої за 15 заряджається на один 10 хв. сеанс. Тобто, ви можете провести епіляцію практично в будь-який момент, при першій необхідності. Для більшої точності при обробці делікатних ділянок рекомендується використовувати підсвічування, а датчик надмірного тиску SensoSmart попередить, якщо ви будете притискати епілюючу голівку до тіла занадто сильно. Ця функція стане в нагоді новачкам, які вперше використовують прилад такого типу.

Особливості комплектації

Для швидкого видалення найбільш жорстких і довгих волосків використовуйте бритвену насадку перед тим, як перейти до стандартних пінцетам. Також в комплекті насадка-тример для вирівнювання лінії волосся і щіточка для очищення пристрою по завершенні роботи. Ще один приємний бонус, це фірмовий кейс, оформлений у фірмовому ювілейному дизайні. Ваш найкращий вибір пристрою для догляду за зовнішністю з широкими функціональними можливостями, доступний прямо зараз!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Технологія MicroGrip Tweezer

Датчик надмірного тиску SensoSmart

Швидка зарядка (15 хв. зарядки - 10 хв. роботи)

Технологія Flex 3D - епілятор із повністю рухливою головкою

Подвійна масажна система

Підсвічування

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

120 хв

Час роботи від акумулятора
Підсвічування

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера