Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN SES 9/870

Код:676548
Немає в наявності
Епілятор BRAUN SES 9/870 фото
Епілятор BRAUN SES 9/870 фото
Епілятор BRAUN SES 9/870 фото
Епілятор BRAUN SES 9/870 фото
-1%
Вигода 12 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
4 987

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Завжди під рукою

Цей, призначений для домашнього використання епілятор, не тільки здатний швидко і якісного видалити навіть найтонші волоски на тілі, а й зробити це, не завдаючи дискомфорту. Braun SES 9/870 SensoSmart можна рекомендувати як мобільний косметичний прилад. Ви можете взяти його з собою у подорож, щоб забезпечити регулярний догляд за шкірою. Ємності акумулятора вистачає на 50 хвилин, чого достатньо для проведення основних гігієнічних процедур, а повторна підзарядка займає приблизно дві години.

 

Повний контроль

Особлива технологія SensoSmart надає вам унікальну можливість провести епіляцію «на відмінно», навіть якщо ви робите це вперше у житті. Вбудований датчик тиску своєчасно подасть світловий сигнал, якщо ви притисне епілятор до тіла занадто сильно. Це дозволить уникнути нанесення мікро-подряпин та запобіжить появи роздратування. Крім того, Braun SES 9/870 SensoSmart здатний працювати в двох швидкісних режимах: стандартний підходить для звичайної епіляції, а мала швидкість рекомендована для видалення волосся на чутливих ділянках шкіри.

 

MicroGrip Tweezer

Особливості даної технології полягають у збільшенні довжини пінцетів та надання їм особливої форми. Інновації гарантують, що пінцети відразу, одним легким рухом захоплять навіть найменші волосинки, невиразні візуально (висотою від 0,5 і товщиною від 0, 02 мм).

Підсвічування SmartLight

Додаткове освітлення окремої ділянки може знадобитися, якщо ви збираєтесь провести процедуру особливо ретельно. Звичайного освітлення для проведення подібних точних та делікатних маніпуляцій, як правило, буває недостатньо.

 

Широкий асортимент насадок

У комплектацію епілятора Braun SES 9/870 SensoSmart включено кілька насадок:

  • Насадка для швидкої епіляції оптимально підходить для швидкого видалення волосся на ногах. При її використанні будуть у повній мірі задіяні всі 40 пінцетів на робочій поверхні.
  • Насадка для точкового видалення волосся. Істотно обмежує робочу зону барабана епілятора, закриваючи більшу частину пінцетів. Епілятор діє більш делікатно. Хоча пінцетів використовується менше, зате ви практично без неприємних відчуттів видаляєте найтонші волоски на обмеженій ділянці.
  • Бритвена насадка. Дозволяє перетворити ваш епілятор у повноцінну електробритву для тіла.
  • Знімна насадка тример. Одягається на бритвену головку і дає можливість рівномірно вкоротити волоски на тілі до рівномірної довжини.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Додаткова інформація

Водонепроникний корпус

Підсвічування

Масажна система

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

120 хв

Час роботи від акумулятора

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Габарити (ВхШхГ)

13,5 х 5,5 х 3,4 см

Вага

0,4 кг

Комплектація

Епілятор

Щіточка для очищення

Насадки

Верстат

Чохол

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Епілятор BRAUN SES 9/870