odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 913 81636296

Код:682225
Немає в наявності
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 913 81636296 фото
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 913 81636296 фото
Епілятор BRAUN FaceSpa Pro 913 81636296 фото
-11%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 33 ₴
3 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інноваційна технологія

У приладі по догляду за обличчям Braun FaceSpa Pro 913 впроваджена остання розробка німецьких інженерів – функція створення серій мікровібрацій і спеціальна головка, передає пульсацію клітинам шкіри. Призначення даної насадки – тонізувати шкіру, запустити процес відновлення клітин, стимулювати крово- і лімфоток. В результаті покращується зовнішній вигляд і колір шкіри, розгладжуються мімічні зморшки. І вся процедура домашнього догляду за обличчям стає завершеною, згідно зі схемою: зняття макіяжу, очищення, масаж і тонізація. У насадку вбудований таймер, що відмірює 20 секунд сеансу для рівномірного проведення процедури.

 

Масажна насадка

У приладі для догляду за обличчям Braun FaceSpa Pro 913 є спеціальна масажна насадка (зеленого кольору). Її основне призначення проводити легкий розслабляючий масаж шкіри обличчя, стимулюючий прилив крові до поверхні шкіри. Модель FaceSpa Pro 913 автоматично визначить насадку і дозволить вам регулювати швидкість роботи. Делікатний масаж або інтенсивний. Завдяки водонепроникному корпусу прилада, використовувати дану насадку можна як на сухій шкірі, так і стоячи під душем.

Епіляція тільки суха

Епілювати можна: лінію над верхньою губою, зону уздовж скул, перенісся і підборіддя. Тонка маленька епіляційна головка оснащена 10 мікропінцетами і сконструйовані для максимально близького контакту зі шкірою. Пінцети роблять в хвилину близько 200 вищипують рухів, видаляючи з коренем навіть найменші волоски. Відростуть вони не швидко. У вас буде майже 4 тижнів, щоб насолоджуватися гладкою і красивою шкірою обличчя. Проводити епіляцію слід на сухій і попередньо очищеній шкірі.

 

Технічні особливості

Прилад по догляду за шкірою обличчя працює в двох швидкісних режимах. Перемикати інтенсивність обертання насадок зручно. Регулятор можна прокручувати як вліво, так вправо, і робити це просто одним пальцем. Живлення від акумулятора. Повного заряду вистачає на 1 годину використання. Також у комплекті є: захисний ковпачок, щіточка для чистки, підставка, мішечок для зберігання.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

1

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Напруга: 100-240 В

Потужність: 7 Вт

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

60 хв

Індикатор зарядки

Є

Підсвічування

Нема

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Габарити (ВхШхГ)

18 х 3 х 3 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

22.2 х 15.5 х 5.7 см

Вага

364 г

Вага в упаковці

500 г

Комплектація

Адаптер для щіточки/насадки з кнопкою фіксатора

Насадка для тонізування шкіри (масажна)

Підставка

Головка MicroVibration

Головка для епіляції

Захисна кришка головки для епіляції

Блок живлення

Інструкція

Щіточка для чищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера