odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач Ariston PRO1 ECO 120 V 2K CZ EU 3700568

Код:693625
Немає в наявності
Водонагрівач Ariston PRO1 ECO 120 V 2K CZ EU 3700568 фото
Водонагрівач Ariston PRO1 ECO 120 V 2K CZ EU 3700568 фото
cashback iconКешбек 68 ₴
6 820

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Водонагрівач Ariston PRO1 ECO 120 V 2K CZ EU 3700568

PRO1 ECO – це ефективний та економічний електричний водонагрівач від відомої італійської компанії Ariston. Він має бак з нержавіючої сталі, більш міцний, гігієнічний та стійкий до корозії завдяки спеціальній титановій емалі та великому магнієвому аноду, та два ТЕНи для швидкого нагрівання води. Водонагрівач також оснащений передовими технологіями, які зроблять його використання по-справжньому комфортним й економічним. Зокрема, з технологією WaterPlus досягається на 16% більше за гарячу воду, а функція ECO EVO, розроблена CoreTech, дає до 14% економії енергії. Крім того, бойлер спроектований та виготовлений з максимальною професійною ретельністю та відповідно до найсуворіших стандартів безпеки у світі. І оснащений кількома захисними механізмами, які працюють одночасно, щоб гарантувати повний захист.

Особливості:

  • Високоякісний бак із титановою емаллю
  • Два ТЕНи для швидкого забезпечення гарячою водою
  • Технологія WaterPlus: до 16% більше гарячої води
  • Функція ECO EVO: до 14% економії енергії
  • Великий та інтуїтивно зрозумілий інтелектуальний дисплей
  • Міцний ізоляційний матеріал (поліуретан)
  • Магнієвий анод для боротьби з корозією
  • Широкий фланець для полегшення огляду
  • Ексклюзивний італійський дизайн

Висока продуктивність. Справжня довговічність.

Ariston PRO1 ECO має два нагрівальні елементи, що дозволяє максимально швидко нагрівати воду до необхідної температури. І високоякісний бак для води, покритий емаллю з частинками титану – дуже міцним та стійким до іржі матеріалом, який запобігає корозії поверхні при контакті з гарячою водою. Завдяки своїм властивостям титан природним чином утворює плівку діоксиду, що перешкоджає утворенню накипу на внутрішній поверхні бака. А встановлений усередині магнієвий анод здатний ефективно зупиняти процес окиснення бака, завдяки чому також збільшує термін служби водонагрівача. Тому цей водонагрівач прослужить вам справді довго.

Функція ECO EVO

Інноваційна запатентована функція ECO EVO з CoreTECH дозволяє водонагрівачу адаптуватися до ваших потреб. ECO EVO щодня вивчає ваші звички завдяки вбудованому програмному забезпеченню з автоматичним самонавчанням, запам'ятовує їх та виробляє гарячу воду саме тоді, коли вам це потрібно. Це дозволяє покращити загальну продуктивність і легко заощадити до 14% на рахунках за електроенергію.

Більше гарячої води з WaterPlus

Технологія WaterPlus утримує холодну воду, яка надходить, на дні бака, зменшуючи змішування холодної і вже нагрітої води. Це дозволяє збільшити доступність гарячої води на 16%, щоб ви могли насолоджуватися комфортом душу з додатковою гарячою водою у будь-який час.

Зручне керування

Легко контролюйте роботу Ariston PRO1 ECO буквально в кілька торкань. Удосконалений високотехнологічний дисплей на передній панелі пристрою виглядає як екран смартфона та забезпечує просту та швидку взаємодію, а також просте керування температурою.

Безпека на найвищому рівні

Високі стандарти якості Ariston відносяться й до безпеки продукції. Електричні водонагрівачі PRO1 ECO повністю відповідають усім застосовним нормам та директивам ЄС. Ця лінійка продуктів оснащена системою захисту від включення за відсутності води, що дозволяє уникнути перегріву та пошкодження внутрішніх компонентів. І має запобіжний клапан для захисту від зайвого тиску води. А високоякісні матеріали, призначені для роботи в екстремальних умовах, дозволяють техніці досягати високих результатів у роботі та забезпечують тривалий термін служби.

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

2

Потужність

2000 Вт

Максимальна температура нагріву
Клас енергоспоживання

B

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

З дисплеєм

Тип управління
Підведення труб
Захист

Захист від перегріву

Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску)

Додаткова інформація

Матеріал теплоізоляції: Індикатор роботи; Регулювання температури; Клас захисту: IPX3; Робочий тиск: 8 бар

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Емальована сталь

Габарити (ВхШхГ)

128 х 45 х 48 см

Висота

128 см

Ширина

45 см

Глибина

48 см

Вага

27,6 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера