Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL

Код:688463
Немає в наявності
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
Відеокамера HDV Flash Sony Handycam HDR-CX405 Black HDRCX405B.CEL фото
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стриманий та унікальний зовнішній вигляд

Якщо подивитися не тільки не внутрішнє наповнення, яке має дана відеокамера, але ще й на зовнішній вигляд, він дуже стриманий і лаконічний, а можливо це завдяки тому, що корпус представлений в чорному кольорі і має матову поверхню. Розміри та вага відеокамери так само невеликі та компактні, що дозволить із зручністю користуватися нею під час зйомки.

 

Завдяки своїм особливим функціям та параметрам дана відеокамера дуже відрізняється від інших моделей і вони у неї такі:

  • Можливість робити знімки та відео у більш чіткому вигляді, а саме під час руху та різких поворотів усіх об'єктів зйомки
  • Є й функція, яка дозволяє робити запис у двох форматах
  • Можливість використання прогресивного режиму зйомки
  • Об'єктив, який досягає розмірів 26.8 мм
  • Наявність оптичного та цифрового зуму
  • Є функція Highlight Movie Maker, за допомогою якої можна робити відео яскравішими та яскравішими
  • З функцією Motion Shot Video можна буде з кількох частин відеозйомки створити одну цілісну панораму
 

Простота використання

Багато покупців відеокамери замислюються над тим, як встановлювати налаштування, на що відповідь досить проста – брати інструкцію і слідувати їй. При цьому, для виконання цього не потрібні ніякі навички та вміння, а якщо скористатися автоматичними налаштуваннями, то камера взагалі все виконає сама і підлаштовується під будь-який режим.

Якщо ви станете володарем такої камери, то можете не сумніватися, що вона прослужить вам тривалий час без поломок та будь-яких проблем, а всі ваші свята обов'язково будуть записані.

За високими технологіями відеокамери Handycam ховається тонке знання людської природи — прагнення творчості, творення, співпереживання та винаходу нових способів розбудити емоції. Крім того, у цій відеокамері знаходить відображення концепція про простоту та зручність роботи без шкоди функціональності. Команда розробників Sony постаралася перетворити відеозйомку на нескладне та захоплююче заняття. Зустрічайте нову Handycam — не просто нову відеокамеру, але новий спосіб перетворити радість творчості на щось відчутне і розбудити найкращу сторону дорогих вам людей.

 

Більш чіткі знімки під час зйомки в русі

Оптичний стабілізатор Optical SteadyShot із інтелектуальним активним режимом.

Більш чіткі кадри під час відеозйомки в русі та зйомки з великим коефіцієнтом збільшення. Покращена технологія стабілізації зображення компенсує ефект тремтіння камери в 13 разів більш ефективно порівняно зі стандартним стабілізатором.

 

Функція одночасного запису у двох форматах

Паралельний запис відео у двох форматах – у форматі XAVC S або AVCHD для максимальної якості та у форматі MP4. Таким чином, у вас завжди буде файл невеликого розміру, готовий для миттєвого обміну та файл професійної якості для подальшого редагування.

 

Прогресивний режим запису

Новий рівень чіткості відеозапису порівняно із записом у режимі черезрядкової розгортки — тепер можна записувати відеосюжети у форматі Full HD 60p/50p у режимі прогресивної розгортки. Зображення виходить таким же плавним, як відео з частотою кадрів 60p/ 50p, при цьому кожен кадр записується у вигляді одного повноцінного знімка. Тому витягнутий із відео, записаного в режимі прогресивної розгортки, кадр буде відрізнятися високою різкістю.

 

Дивіться на життя у новому світлі

Якість зображення відеокамери Handycam можна назвати неперевершеною, що є результатом унікального поєднання візуальних технологій та інженерної думки. Оптика ZEISS, матриця Exmor R CMOS та процесор зображень BIONZ X – зображення народжується саме з цих складових. Діапазон фокусних відстаней починається від 26.8 мм, а формат XAVC S зі швидкістю потоку 50 Мбіт/с дозволяє відобразити найдрібніші деталі та динаміку в кожному кадрі.

 

Ширококутний об'єктив до 26.8 мм

Для зйомки розкішних пейзажів та зйомки всередині приміщень. Тепер у кадр потрапить усе, навіть якщо немає можливості зробити крок назад.

 

Оптичний зум та цифровий зум Clear Image

Різке зображення з мінімальним зниженням якості навіть за умови використання цифрового масштабування.

 

Професійний рівень відеозапису будь-якого сюжету

Більш висока якість зображення та розширені можливості зйомки.

Формат XAVC S розроблений на базі професійного формату XAVC HD та забезпечує можливість відеозапису динамічних, багатих деталями сюжетів з високою швидкістю потоку у високій роздільній здатності HD.

 

Highlight Movie Maker

Дивіться та поділіться яскравими відеороликами, застосовуючи до них ефекти переходу та додаючи музичне оформлення.

 

Motion Shot Video

Об'єднуйте серію кадрів в одне зображення за допомогою накладання та простежте рух динамічних сцен у найдрібніших подробицях.

 

Функція Smile Shutter4

Кращі посмішки швидкоплинні, а за допомогою цієї функції ви ніколи не пропустите такого важливого моменту. Автоматична зйомка під час розпізнавання посмішки, навіть під час запису відео.

 

Інтелектуальний автоматичний режим

Ця функція автоматично визначає тип сюжету зйомки та оптимізує налаштування з трьох груп (обличчя, сюжет, тремтіння камери). Це допомагає досягти максимального результату для 1805 типів сюжету, у тому числі під час зйомки вночі або в контровому світлі. Вибрані параметри відображаються у вигляді піктограм на РК-моніторі для зручності використання.

 

Розпізнавання облич

Функція використовується для автоматичної оптимізації фокусування, витримки та кольору для отримання найкращого результату. Виберіть пріоритетний об'єкт, просто торкнувшись його на РК-дисплеї, – корисна функція для вибору центрального об'єкта зйомки під час зйомки групових портретів та сцен. Навіть якщо об'єкт залишає сцену, він буде занесений на згадку і знову стане пріоритетним при повторній появі в кадрі.

 

Подвійний режим запису

Подвійний режим запису дозволяє знімати відео у форматі HD та фотографії високої роздільної здатності одночасно, щоб записати кращі сцени на фото та відео.

 

Подорожуйте з легкістю

Вбудований кабель для зручності підключення до комп'ютера та швидкого заряджання

USB-кабель, що укладений у наручний ремінець, усуває необхідність брати з собою незручний додатковий USB-кабель або адаптер змінного струму. Для заряджання без комп'ютера використовуйте компактний AC-USB-адаптер (не входить до комплекту постачання).

 

Сумісність із двома картами пам'яті

Ця камера Handycam має слоти для карт пам'яті Memory Stick Micro та Micro SD/SDHC/SDXC, тому ви можете легко записувати зображення на будь-яку з них.

 

Робота від акумулятора типу X

Використовуйте надлегкий і дуже компактний акумулятор типу X, щоб звести до мінімуму загальний розмір і вагу відеокамери Handycam.

Характеристики

Основні характеристики

Тип відеокамери
Тип матриці

Exmor R CMOS; Розмір матриці: 1/5.8"

Роздільна здатність
Відео формат запису

AVCHD, MP4

Частота кадрів

Об'єктив

Тип об'єктива
Зум (цифровий/оптичний)

350x/30x

Стабілізація зображення

Оптична стабілізація

Фокусна відстань

26,8–804 мм

Режим фокусування
Діафрагма

f1.8 - f4

Загальні характеристики

Формат звуку

Dolby Digital (2 канали)

Порти і роз'єми

Micro USB

mini-HDMI

AV-вихід

Audio-jack 3.5 mm

SDXC

SDHC

SD

Дисплей
Режим нічної зйомки

Ні

Габарити і комплектація

Розміри (ВхШхГ)

54,0 х 59,5 х 128,0 мм

Вага

190 г

Вага (з акумулятором в комплекті)

215 г

Завантаження