odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact

Код:663919
Немає в наявності
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
Парова система TEFAL SV7111E0 Express Compact фото
-22%
Вигода 850 ₴
cashback iconКешбек 30 ₴
3 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ще швидше – ще ретельніше

Tefal Express Compact SV7111 – компактна та продуктивна парова система для прасування різних типів тканини. Вона може похизуватися ергономічною підошвою Xpress Glide, паровим ударом до 340 г/хв та резервуаром для води об'ємом 1,7 літра. А технологія Calc-Clear та знімний колектор для накипу гарантують зручність обслуговування й довговічність пристрою.

 

Особливості:

  • Готовність до роботи всього за 2 хвилини
  • Нагрівач потужністю у 2600 Вт
  • Режим постійного подавання пари – до 120 г/хв
  • Паровий удар – до 340 г/хв
  • Подавання пари під тиском до 5,8 бар
  • Резервуар для води об'ємом 1,7 літра
  • Знімний колектор для накипу
 

Навіщо це потрібно?

Система дає можливість швидко розгладжувати жорсткі складки, значно зменшуючи витрати часу та сил. У режимі постійного подавання пари продуктивність досягає 120 г/хв, а для найскладніших ситуацій можна активувати паровий удар з інтенсивністю до 340 г/хв. Також пристрій дозволяє відпарювати речі у вертикальному положенні, що зручно для делікатних матеріалів та штор.

 

Якісна підошва

Ще одна беззаперечна перевага Tefal Express Compact – ергономічна підошва Xpress Glide. Завдяки спеціальному покриттю вона легко ковзає по різних типах тканини, від щільного деніму до найніжнішого шовку. Крім того, продумана форма робочої поверхні спрощує прасування кутів, забезпечуючи завжди бездоганні результати.

 

Більше комфорту

Пристрій отримав продуктивне начиння, а тому для готовності парової станції до роботи знадобиться всього 2 хвилини з моменту увімкнення. Окремої уваги заслуговує механізм блокування, який надійно фіксує праску на підставці. Таке рішення робить зберігання й транспортування максимально комфортним.

 

Місткий резервуар

Приводьте до ладу навіть цілу гору білизни за один захід. Великий резервуар об'ємом 1,7 літра вміщує запас води для декількох годин безперервної роботи пристрою. Крізь його прозорі стінки просто контролювати заповнення, а знімна конструкція допускає доливання рідини без припинення прасування. Весь накип збирається у знімний колектор, гарантуючи довговічність пристрою.

 

Безпека та економія

Для забудькуватих користувачів передбачена функція автоматичного вимкнення пристрою. Вона активується через 10 хвилин бездіяльності системи, запобігаючи перегріванню та марній витраті електрики. Крім того, парова система порадує режимом Eco, який знижує енергоспоживання відпарювача.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Колір

Фізичні характеристики

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

21.7 х 34.2 х 18.4 см

Вага

4.04 кг

Комплектація

Гарантійний талон

Інструкція

Парова система

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера