Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків14
Питання-відповіді7

Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK)

Код:652829
Архiв
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Samsung Galaxy A30s 2019 A307F 3/32Gb White (SM-A307FZWUSEK) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 35 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Живи яскравіше разом з безмежним екраном

Оціни повне занурення у контент на великому 6,4-дюймовому безмежному V-екрані смартфона Galaxy A30s. Дивись свої улюблені відео, грай в ігри та проводь відеотрансляцію на яскравому HD+ Super AMOLED екрані.1

Голографічний принт та ергономічний дизайн

Смартфон Galaxy A30s ефектно виглядає і вирізняється тонким дизайном. Завдяки ергономічній формі телефон зручно відчувається у руці, що істотно полегшує навігацію по екрану. Телефон виділяється ефектним голографічним малюнком корпусу. Ви можете обрати телефон у приголомшливих кольорах: Чорна призма, Біла призма або Зелена призма.

Потрійна основна камера на всі випадки життя

Потрійна камера Galaxy A30s дозволить зберегти цікаві моменти вашого життя. Основна камера 25 МП забезпечить чіткі знімки у будь-який час доби, а надширококутна камера 8 МП з кутом 123˚ дозволить зняти незабутні краєвиди. Крім того, за допомогою камери 5 МП з датчиком глибини ти зможеш сфокусуватися на важливому об'єкті.

Розшир звичні рамки фотографії

Тепер весь світ став як на долоні разом з надширококутною камерою. Ти зможеш робити яскраві і чіткі пейзажі у будь-який час дня і ночі завдяки основній камері 25 Мп.

Сфокусуйся на головному

Камера 5 Мп з датчиком глибини дозволяє регулювати глибину різкості як до, так і після зйомки. Створи свою колекцію професійних фотографій.

Залишайся в центрі уваги

Завдяки фронтальній камері 16 Мп Galaxy A30s та функції "Селфі-фокус" ти зможеш створити приголомшливі селфі.

Енергія для підкорення нових висот

Акумулятор ємністю 4000 мАг (типове значення) забезпечить тобі заряд на цілий день. 2А швидка зарядка Galaxy A30s потужністю 15 Вт дозволить бути довше у динамічному ритмі твого насиченого життя.

Висока продуктивність для швидкої роботи

Galaxy A30s оснащений швидким процесором і великою пам'яттю. Новий 8-ядерний процесор і оперативна пам'ять 4 Гб забезпечать плавну та ефективну роботу додатків. Спробуй безкоштовно більше і видаляй менше завдяки 32 Гб та 64 Гб вбудованої пам'яті. А за допомогою microSD карти ти зможеш будь-якої миті збільшити пам'ять ще на 512 Гб.3

Надійна система захисту тепер доступна кожному

Вбудована у телефон на апаратному та програмному рівнях платформа Samsung Knox захищає твій телефон з моменту його увімкнення. Крім того, ця система безпеки забезпечить захист від вірусів та шкідливих атак.

Сканер відбитків на екрані

Galaxy A30s оснащений високотехнологічною біометричною аутентифікацією. Екранний сканер відбитків розпізнає ваш унікальний відбиток пальця. Хочете знати, хто зможе розблокувати телефон одним простим рухом? Тільки ви, і більше ніхто.4

Допомагає вам зосередитися

Інтерфейс One UI допоможе сконцентруватися на тому, що вам дійсно важливо і потрібно. Апаратне та програмне забезпечення працюють узгоджено з вашим контентом і потрібні функції та додатки завжди під рукою. Використовуйте нічний режим для більш комфортної роботи у темний час доби, а чіткі та інтуїтивно-зрозумілі візуальні елементи на екрані й інструменти роблять використання телефона звичною справою.5

Програма Game Booster для комфортних ігор

Максимізуйте продуктивність за допомогою програми Game Booster. Забудьте про викривлення і будьте у будь-якій грі на висоті завдяки спеціальному інтерфейсу і системі меню. Крім того, програма забезпечить плавність графіки і природне переміщення об'єктів в ігровому сюжеті. Game Booster проаналізує твої дії і оптимізує витрати заряду батареї, температуру процесора та роботу пам'яті.

1Зображення створене в ілюстративних цілях. Безмежний екран: практична відсутність рамки, екран з захисним склом, екран "від краю і до краю". Розмір екрана 6,4 дюйма дорівнює діагоналі прямокутника, описаного навколо екрана. З урахуванням заокруглень по кутах екрана цей розмір становить 6,2 дюйма. Реальна область огляду менша через округлення кутів і отвори для камери.

2Типове значення тестується у лабораторії сторонньої організації. Типове значення – це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення в ємності акумулятора серед зразків акумулятора, протестованих відповідно до стандарту IEC 61960. Мінімальне значення ємності складає 3900 мАг. Фактичний робочий ресурс акумулятора може залежати від мережевого оточення, особливостей використання та інших факторів.

3Обсяг оперативної (ОЗП) та вбудованої пам'яті може залежати від місця розташування. Доступний користувачеві обсяг вбудованої пам'яті може залежати від кількості попередньо встановленого програмного забезпечення. MicroSD карти продаються окремо.

4Якщо ви використовуєте захисну плівку, то переконайтеся, що вона не порушує роботу екранного сканера відбитка пальця.

5Доступність функцій інтерфейсу One UI, додатків та сервісів може залежати від типу пристрою, версії ОС та країни. Зображення пристрою та екрана створене в ілюстративних цілях.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2019

Операційна система

Android 9.0 (Pie)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану

Безрамковий дисплей

6,4"

Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1560 x 720

Щільність пікселів, PPI

268

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

84,9%

Процесор

Процесор

Samsung Exynos 7904

Кількість ядер
Частота процесора

1,6 ГГц

1,8 ГГц

Графічний процесор

Mali-G71 MP2

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

3 Гб

Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

166 г

Відгуків