odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ваги Beurer BF 850 (White)

Код:692858
Немає в наявності
Ваги Beurer BF 850 (White) фото
Ваги Beurer BF 850 (White) фото
cashback iconКешбек 38 ₴
3 849
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Прагнете стрункої фігури або ведете здоровий спосіб життя і хочете стежити за всіма важливими параметрами організму, а не тільки вагою? Тоді вам дуже знадобляться діагностичні ваги Beurer BF 850. На відміну від звичайних, вони дозволяють проводити комплексну діагностику організму, яка включає визначення ваги, жирової та кісткової маси, м'язової тканини і частки води в організмі, а також обчислення індексу маси тіла та витрати калорій. Причому всі параметри можуть виводитися як на дисплей, так і передаватися в додаток Beurer HealthManager по Bluetooth, тому ви самі обираєте зручний для себе спосіб контролю результатів діагностики. А широка платформа, автоматичне розпізнавання до 8 користувачів і функція автоматичного вимикання роблять їх використання досить комфортним.

 

Особливості:

  • Велика опорна поверхня з елегантним дизайном
  • Уміють визначати: вагу, жирову і кісткову масу, частку рідини і м'язової тканини, значення основного обміну речовин і обміну речовин з урахуванням фізичної активності
  • Розрахунок ІМТ (індекс маси тіла)
  • Автоматичне розпізнавання до 8 користувачів
  • Автоматична передача даних через Bluetooth після запуску додатка Beurer HealthManager
  • Двохстрочний РК-дисплей з синім підсвічуванням і сенсорне керування
  • Автоматичне вимикання, індикація перевантаження
  • Максимальна вага: 180 кг
 

Сучасна технологія вимірювання. Висока точність.

Ці ваги працюють за принципом B.I.A. (Біоімпедансометрія), який використовує непомітний, абсолютно безпечний для людини електричний струм, щоб визначити співвідношення різних тканин в організмі. З його допомогою можна за лічені секунди дізнатися склад тіла людини. А для більшої точності прилад коректує отримані дані з урахуванням індивідуальних параметрів користувача, таких як зріст, вік, ступінь активності.

 

Комплексний аналіз всього організму

Ваги Beurer BF 850 допоможуть вам краще пізнати свій організм. Крім вимірювання ваги, вони можуть визначати жирову, м'язову і кісткову масу, вимірювати частку тканинної рідини, вираховувати основний обмін речовин і обмін речовин з урахуванням фізичної активності (BMR/AMR). А також обчислюють і відображають на екрані індекс маси тіла (ІМТ). Тому вони стануть прекрасним вибором для любителів фітнесу і всіх, хто намагається досягти своєї оптимального ваги.

 

Бездротове підключення і фірмовий додаток

Завдяки вбудованому Bluetooth-модулю і безкоштовного додатку Beurer HealthManager (для iOS 10.0 та Android 5.0 і вище) ви зможете синхронізувати ваги зі своїм смартфоном, щоб бачити всю інформацію про поточні виміри і переглядати статистику. Тому результати вимірювань і дані про ваші фізичні показники завжди будуть у вас під рукою.

 

Запам'ятовують дані для 8 користувачів

Beurer BF 850 – це дійсно розумні ваги, які вміють розпізнавати і зберігати дані для 8 користувачів, а також зберігати 30 останніх вимірювань для кожного з них. А значить ними зможуть вільно користуватися всі члени сім'ї.

 

Просто і зручно

Ця модель не тільки функціональна, але і дуже зручна у використанні. Вона вмикається і вимикається автоматично, а всі результати вимірювань виводить на дисплей або автоматично передає їх у додаток при підключенні до смартфону. Тому ви можете як синхронізувати ваги з телефоном, так і користуватися ними автономно. Як вам буде зручно.

Характеристики

Загальні характеристики

Дисплей

Монохромний

Одиниці виміру

Кілограми

Стоуни

Фунти

Максимальне навантаження
Матеріал платформи
Діагностична система

Так

Синхронізація з пристроями

Так

Сумісність з ОС
Підключення
Вбудована пам'ять

Функції вимірювання

Визначення частки води

Так

Визначення частки м'язової тканини

Так

Визначення частки жирової тканини

Так

Визначення частки кісткової тканини

Так

Розрахунок індексу маси тіла (BMI)

Так

Вимірювання витрачених калорій

Так

Визначення частки вісцерального жиру

Ні

Eксплуатація

Автоматичне включення

Так

Автоматичне відключення

Так

Елемент живлення

Батарейки AAA х 4

Підсвітка дисплея

Так

Габарити і комплектація

Габарити

2.3 х 32.5 х 32.5 см

Вага

2.135 кг

Колір моделі
Комплектація

Смарт-ваги; Інструкція

Особливості

Велика опорна поверхня із елегантним дизайном; Автоматична передача даних через Bluetooth® після запуску програми Beurer HealthManager; Дворядковий РК-дисплей з синім підсвічуванням та сенсорне керування

Відгуків