odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сковорода ВОК Tefal EARLY PLUS 28 см (B5681983)

Код:709631
Немає в наявності
Сковорода ВОК Tefal EARLY PLUS 28 см (B5681983) фото
Сковорода ВОК Tefal EARLY PLUS 28 см (B5681983) фото
Сковорода ВОК Tefal EARLY PLUS 28 см (B5681983) фото
cashback iconКешбек 8 ₴
879

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сковорода ВОК Early Plus: універсальність для повсякденного приготування їжі

Завдяки інтелектуальним функціям, які ідеально підходять для сімейного обіду, сковорода Tefal Early Plus ВОК спрощує готування вдома щодня. Ця високоякісна сковорода ВОК допоможе вам готувати смачні та корисні страви завдяки своїй формі, ідеальній для бататьох рецептів страв, таких як печеня та багато іншого. Зробіть своє повсякденне приготування більш здоровим за допомогою високоякісної антипригарної поверхні, що забезпечує приготування страв без масла на одній сковороді з безкомпромісним смаком. Удосконалена технологія Thermo-Signal™ щоразу забезпечує бездоганну прожарку та насичений смак страв, а основа diffusion base забезпечує ідеально однорідні результати. Відкрийте для себе широкий спектр розширених функцій, що дозволять вам зняти стрес від щоденного приготування, і насолоджуватися часом, проведеним разом із сім'єю день за днем.

Особливості:

  • Титанове антипригарне покриття: Високоякісне антипригарне покриття відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю завдяки ультраармованій структурі та захисному покриттю, посиленому титаном.
  • 100% перевірене безпечне антипригарне покриття: Без PFOA, свинцю та кадмію. Суворіші заходи контролю, ніж ті, які вимагають чинні правила, які стосуються контакту з харчовими продуктами для кожної нової серії. Відсутність свинцю та кадмію (без Pb та Cd) означає відсутність навмисного додавання Pb та Cd у покриття. Відсутність міграції вище за поріг виявлення.
  • THERMO-SIGNAL™: Технологія THERMO-SIGNAL™ показує ідеальну температуру для початку приготування, що гарантує ідеальну текстуру, колір та смак для смачних та насичених страв щодня.
  • Основа Diffusion base: Завдяки основі Diffusion base тепло добре розподіляється по всій сковороді, забезпечуючи хороші та однорідні результати приготування.
  • Ідеально підходить для печені: Дуже глибока форма дозволяє робити смачну печеню простіше, ніж будь-коли.
  • Антипригарне покриття всередині та зовні: Відкрийте для себе посуд з високоефективним антипригарним покриттям усередині та зовні, створений для задоволення всіх ваших повсякденних потреб у приготуванні їжі, для легкого очищення та зручного приготування.
  • Зроблено у Франції: Розроблено та вироблено у Франції з використанням найвищої майстерності та досвіду.
  • Tefal: Посуд №1 у світі: Tefal докладає всіх зусиль, щоб гарантувати ідеальні результати приготування щоразу, коли ви заходите на кухню.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Серія

Early Plus

Матеріал корпусу
Внутрішнє покриття
Антипригарне покриття
Діаметр
Кришка

Ні

Сумісність із джерелами тепла
Призначення
Форма
Додатково

Індикатор оптимальної температури приготування "Thermo-Spot"

Додаткові характеристики

Можливість миття в посудомийній машині

Так

Особливості
Матеріал ручки
Кількість предметів
Колір внутрішнього покриття
Колір корпусу

Фізичні характеристики

Вага

786 г

Вага в упаковці

810 г

Комплектація
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера