odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пляшка для води UZspace Diamond Pink 450мл. 5044

Код:705731
Очікується
Пляшка для води UZspace Diamond Pink 450мл. 5044 фото
Пляшка для води UZspace Diamond Pink 450мл. 5044 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 170 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
519
349
Колір
Grey фото
Pink фото
Purple фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пляшка UZSPACE Diamond-Tritan 450 мл 5044

Ультрасучасна пляшка UZSPACE Diamond series виконана в стильному прозорому корпусі з доповненням у вигляді силіконового рельєфного покриття по всьому периметру. Таке рішення не тільки відмінно доповнює дизайн фляги своїм нестандартним виглядом, але і служить додатковим захистом від ковзання в мокрих руках.

На відміну від більш мінімалістичний Ionize серії, стильна текстура Diamond володіє благородною текстурою - ромби з м'якого і приємного на дотик силікону. Такий формат дозволяє пляшці щільно сидіти в руках, а також довше не нагріватися при використанні гарячих напоїв. Разом з тим, "силіконовий чохол" володіє великими віконцями для визначення рівня рідини в тарі.

Зроблена з екологічно чистого кополіестера Tritan Eastman ™, не містить Бісфенол - А (про що свідчить напис на корпусі BPA free) та інші шкідливі елементи. Не боїться падінь, ударів і будь-яких інших навантажень, тому Ви з легкістю можете піддавати пляшку будь-яких випробувань - корпус не трісне і не дасть текти.

Зручний замок поверх кнопки, щоб пляшка не була відкрита в рюкзаку або сумці. Простий, разом з тим зручний механізм захистить від небажаного відкриття, як би ви не поставили пляшку. Автоматична кришка відкриття на кнопці зі спеціальною пружиною, завдяки чому UZSPACE - єдина пляшка, якою легко користуватися однією рукою.

Мундштук захищений надійною кришкою, завдяки чому пляшка UZSPACE довго зберігає свою гігієнічну чистоту, запобігаючи потрапляння бактерій в ротову порожнину. Надійна система захисту від протікання завдяки м'яким силіконовим ущільнювачам і пробках.

У комплекті ситечко, завдяки якому воду можна змішати з лимоном, м'ятою, фруктами або заварити чай, таким чином при споживанні напою чаїнки не потраплятимуть в порожнину рота. Широкий отвір для поповнення запасів води і чищення пляшки при необхідності. Міцний, знімний нейлоновий ремінець, зручний для повсякденного носіння. З його допомогою просто витягти пляшку з рюкзака. Якщо ж Ви вирішили помити пляшку, то ремінець можна зняти, щоб не мочити.

Кілька цікавих фактів про пляшки UZSPACE:

  • Фляга витримує температурні навантаження від -5 до +96 °C. Саме тому Ви можете заморозити воду перед походом влітку на море або навпаки, порадувати себе гарячими напоями.
  • Дивною властивістю трітана є те, що пластик не вбирає запахи, саме тому Ви можете використовувати UZSPACE не тільки для питної води, але і для будь-яких інших напоїв, коктейлів.
  • За міжнародною класифікацією переробки пластику, Tritan відноситься до класу ♹ - інше. У цю категорію входять: полікарбонат, трітан, нейлон, а також матеріал майбутнього - біопластик.

Модель, об’ємом 450 мл, припаде до смаку дітям у віці від 10 до 16 років і дівчатам, які займаються фітнесом. Такий обсяг має досить скромними габаритами 230 * 60 мм, таким чином відмінно сідає в відділення для пляшки в рюкзаку або сумці, а також міститься в підсклянник автомобіля.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кількість відсіків
Матеріал корпусу

Трітан

Мірна шкала

Так

Кришка клапана
Додаткові функції

Габарити і колір

Габарити

230 x 60 x 60 мм

Вага

182 г

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Пляшка для води UZspace Diamond Pink 450мл. 5044