odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P)

Код:733365
Очікується
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus (DEM-VC25P) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акумуляторний пилосос Deerma VC25 Plus

Створений для безтурботного прибирання, Deerma VC25 Plus задовольнить всі ваші потреби у догляді за домом. Він має не лише гнучку конструкцію, але й корисний набір насадок для очищення меблів, текстилю та вузьких щілин. Висока потужність, сучасний циклон для збору пилу — пилосос озброєний по повній і разом з тим позбавлений дротів, які лише плутаються під ногами та заважають вільно пересуватись між кімнатами. Тому з Deerma VC25 Plus ви будете впевнені: тверда підлога, килими чи навіть високі полиці стануть бездоганно чистими, а від пилу, крихт та шерсті домашніх улюбленців — не залишиться і сліду!

Зручність та простота

Deerma VC25 Plus не обтяжуватиме вашу рутину зайвими дротами чи масивними деталями. З ним легко від початку і до кінця. Як тільки-но помічник зарядиться до 100 %, можна сміливо починати прибирання будь-якого куточка у квартирі. Пилососьте килим у вітальні, збирайте павутину зі стелі чи розсипані крупи на кухонній стільниці. І все це — з комфортом та без зайвих нахилів.

Один пилосос і кілька насадок - ось і секрет бездоганної чистоти

Для комплексного чищення всього будинку насправді потрібно не так вже й багато — лише один універсальний помічник з крутою комплектацією. Deerma VC25 Plus — пилосос-трансформер, який якісно очищає всі типи підлогових покриттів, а перетворюючись у ручний пилосос, збирає пил у найскладніших місцях. Просто знімайте довгу металеву трубку разом з підлоговою насадкою та одягайте комплектну щітку для текстилю — і штори в спальні чи оббивка старого крісла знову отримають приємну свіжість. Інша насадка (2-в-1) допоможе точково очищати простір між меблями, складки дивану чи вузькі заглибини уздовж плінтусів.

Форм-фактор для вашої зручності

Дизайн Deerma VC25 Plus — не лише вишукано-мінімалістичний та стильний, а й напрочуд практичний. Так, ручка, вмонтована між двигуном та батарейним блоком, нахилена рівно під кутом 60 градусів. І тепер при триманні пилососа ваші м’язи не відчують зайвої напруги, адже рука знаходиться у більш природному положенні.

Кожна деталь — продумана за вас

Комбінована підлогова щітка має спеціальний гребінець, який перешкоджає сплутуванню волосяних клубків та шерсті під час збирання. А оскільки роликова щітка є знімною та розбірно, немає жодних перешкод для підтримки гігієни. Ви можете легко від’єднати насадку та очистити її від сміття. До речі, м’який ворсистий валик має антистатичний дизайн, а тому ефективно збирає пил, не притягуючи його.

Вбудований циклон — найкраща пастка для пилу

Циклонна система фільтрації, вмонтована у внутрішню частину пилозбірника, ретельно захоплює будь-які частинки сміття: від масивних крихт до мікро-пилу. Вихрові потоки циклона у поєднанні з тонкою HEPA-фільтрацією не лише осаджують дрібні алергенні часточки, але й перешкоджають їх зворотному току в повітря. А оскільки конструкція циклону є розбірною, ви зможете підтримувати якість фільтрації, просто промиваючи деталь під проточною водою.

Заряджайте зручно

Deerma VC25 Plus заряджається від розетки через комплектний адаптер живлення. Для повної зарядки знадобиться близько 3 годин. А індикатори на корпусі відображають прогрес зарядки: якщо всі 3 світлодіоди загоряються синім кольором — значить рівень заряду 100%.

Спорожняйте пилозбірник без зайвої мороки

Вчасне спорожнення пилового бака — ключ до підтримки стабільної потужності та тривалої служби двигуна. Але хіба ж комусь потрібен зайвий контакт із пилом? Deerma VC25 Plus думає так само. Тому тепер ви можете спорожнити пилозбірник одним легким рухом. Просто натисніть кнопку поруч із контейнером — і все сміття, яке пилосос ретельно зібрав з поверхонь, одразу ж опиниться в урні.

Вишуканий дизайн та простота у догляді — хіба ж не ідеальне комбо?

Сучасний та неймовірно компактний, пилосос завжди буде напохваті, готовий до бою із брудом у будь-яких місцях. І якщо від Deerma VC25 Plus — стабільна служба на користь вашого чистого простору, то від вас — мінімум догляду за девайсом. Башту циклону разом із кришкою промивайте під водою раз на тиждень. Роликову щітку за потреби очищайте від скупчень сміття. А щоб пилосос завжди працював максимально потужно, приблизно раз на 3 місяці краще заміняти фільтрувальний елемент на новий.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дисплей

Ні

Додаткова інформація

Напруга: 26.1 В; Вертикальне паркування

Якість та зручність прибирання

Тип фільтра

HEPA

Тип пилозбірника

Контейнерний тип (без мішка)

Обсяг пилозбірника
Об'єм резервуара для води

Ні

Індикатор заповнення пилозбірника

Ні

Ультрафіолетова лампа

Ні

Система ароматизації повітря

Ні

Турбощітка в комплекті

Ні

Потужність та рівень шуму

Потужність двигуна

150 Вт

Потужність всмоктування

6000 Па

Регулювання потужності

Так

Рівень шуму

80 дБ

Автономність

Час роботи від акумулятора
Час зарядки акумулятора

3 год

Ємність аккумулятора

2200 мАгод

Конструкція та комплектація

Габарити

810 х 270 х 165 мм

Вага
Колір

Білий

Матеріал корпусу

Пластик

Комплектація

Пилосос ; Насадки; Інструкція; Адаптер живлення; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження