Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді4

Робот-пилосос Roborock Sweep One Vacuum Cleaner (Black) S552-00

Код:637856
Архiв
Робот-пилосос Roborock Sweep One Vacuum Cleaner (Black) S552-00 фото
Робот-пилосос Roborock Sweep One Vacuum Cleaner (Black) S552-00 фото
Робот-пилосос Roborock Sweep One Vacuum Cleaner (Black) S552-00 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 1 800 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Робот-пилосос Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner

Ритм життя сучасної людини залишає йому так мало часу для відпочинку. І, коли кожна хвилина на рахунку, так не хочеться витрачати свій час на рутинні домашні обов'язки. Саме тому практичні люди довіряють прибирання роботу-пилососу Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner. Цей портативний та розумний домашній помічник, подбає про чистоту вашого будинку, щоб у вас нарешті з'явився час для себе.

Прибирання на новому рівні

Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner — це розумний пилосос, оснащений функцією розпізнавання поверхні та цілою системою датчиків. Він автоматично підлаштовує силу всмоктування в залежності від типу покриття та легко впорається навіть з сильними забрудненнями. Крім того, в порівнянні з попередньою моделлю, новий робот-пилосос став ефективніше, швидше та отримав більш ємну батарею.

Більш ретельне очищення

Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner поєднує в собі дві функції: сухого та вологого прибирання. Його двигун, здатний розвинути потужність всмоктування у 2000 Па, та кілька щіток дієво очищають підлогу від сміття. А завдяки вбудованому біонічному резервуару з водою, цей пристрій може видаляти більш стійкі забруднення. Вода з бака зволожує серветку з мікроволокна на дні пилососа, яка діє як швабра та протирає підлогу. При цьому смарт-система сама контролює подачу води.

Точний лазерний датчик

Пристрій оснащений спеціальною лазерною системою, яка сканує приміщення під кутом 360° та відображає внутрішній простір з використанням алгоритму SLAM. На підставі отриманих даних, робот будує карту будинку та планує прибирання різних зон. Таким чином девайс легко орієнтується в вашому домі та ефективно виконує свої обов'язки.

Управління за допомогою смартфона

Пилосос Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner контролюється через мобільний додаток для смартфона. Використовуючи цю програму, ви можете спланувати маршрут прибирання, задати роботу у потрібний час, встановити зони, в межах яких робот буде проводити чистку, та багато іншого. Крім того, пристрій може самостійно планувати шлях очищення.

Великий набір сенсорів

Покращена система датчиків допомагає роботу-пилососу уникати зіткнень з меблями та падінь зі сходів, а додатковий сенсор під час роботи завжди тримає пристрій на відстані 10 мм від стіни. В цілому, ефективну та безперебійну роботу «розумного» пилососа забезпечують 13 різних датчиків. Вони ж допомагають роботу визначати тип поверхні. Так, наприклад, якщо пристрій розпізнає килим, вона автоматично активує максимальний рівень всмоктування, щоб забезпечити оптимальний рівень очистки.

Ніщо не завадить його роботі

Нова модифікація пилососа вміє долати пороги висотою близько 2 сантиметрів, а значить, самостійно зможе переміщатися з кімнати в кімнату. Крім того, основна та бокові щітки, а також колеса мають захист від волосся та вовни. Це полегшує рух пристрою та допомагає вберегти його від перегріву та, як наслідок, псування двигуна.

Фільтр, що миється

Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner піклується і про чистоту повітря в приміщенні. Він має вбудований фільтр, що миється класу E11 з водонепроникним тефлоновим покриттям, який забезпечить вам ефективність очищення повітря від пилу на 95% протягом року. Разом з тим, виробник рекомендує міняти фільтр не рідше ніж один раз на рік, щоб забезпечити приладу максимальну продуктивність.

Час роботи

Потужна літієво-іонна батарея ємністю 5200 мАг дозволяє Xiaomi Roborock Sweep One Vacuum Cleaner безперервно працювати близько 2,5 годин. За цей час він здатний очистити площу до 250 квадратних метрів. При цьому вам не доведеться стежити за тим, чи заряджений ваш домашній помічник. Коли робот визначає, що рівень заряду батареї низький, він самостійно знаходить док-станцію для поповнення запасу енергії. Весь процес повністю автоматизований і безпечний, оскільки бездротова зарядка захищає пилосос від перепадів напруги та короткого замикання.

Характеристики

Основні характеристики

Вид прибирання
Дистанційне управління
Потужність двигуна

58 Вт

Сумісність з ОС
Рівень шуму

67 дБ

Побудова карти приміщення

Так

Функції та можливості

Дисплей

Ні

Додаткові характеристики

Покриття
Тип фільтра
Об'єм пилозбірника

4,8 л

Живлення

Тип акумулятора
Ємність аккумулятору
Час роботи від акумулятора

150 хв

Регулювання потужності

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
Колір
Вага

Завантаження

Відгуків