odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Овочечистка вертикальна KELA Rondo, 19,5 см (19039)

Код:732621
Немає в наявності
Овочечистка вертикальна KELA Rondo, 19,5 см (19039) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Rondo

Овочечистка Kela Rondo - незамінний помічник на вашій кухні, призначений для миттєвого та легкого звільнення овочів від їхньої шкірки. Виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі, це компактне кухонне начиння забезпечує довгий термін служби і чудове ефективність. Її стильний дизайн та компактні розміри роблять її чудовим доповненням до вашого арсеналу кулінарних інструментів.

Прискорений процес приготування

З овочечисткою Kela Rondo ви зможете в рази прискорити процес приготування, звільняючи картоплю, моркву та інші овочі від зайвих шарів. мінімальними зусиллями. На відміну від звичайного ножа, цей інструмент дозволяє відокремлювати шкірку тонким та акуратним шаром, зберігаючи максимум корисних речовин та надаючи вашим стравам бездоганний зовнішній вигляд.

KELA Rondo

Зручність використання

З унікальною овочечисткою Kela Rondo навіть такі завдання, як відділення цедри лимона для ваших улюблених рецептів, стають легкими та швидкими. Довжина інструменту в 19.5 см забезпечує зручність використання, а його функціональність перетворює приготування їжі на задоволення. Додати цей елегантний аксесуар у свою кухню, щоб зробити її ще функціональнішим та стильнішим.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Вид

Один предмет

Фізичні характеристики

Колір

Сріблястий

Матеріал

Нержавіюча сталь

Габарити

19.5 см

Комплектація

Овочечистка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера