Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір для нарізки сиру KELA Luxus: дошка та ніж, 22x16 см (77085)

Код:732599
Немає в наявності
Набір для нарізки сиру KELA Luxus: дошка та ніж, 22x16 см (77085) фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 209

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Luxus

Чудова у своїй естетиці та функціональності, цей набір для приготування закусок Luxus приносить нотки розкоші у ваш кулінарний репертуар. Основою комплекту є елегантна обробна дошка, виготовлена із високоякісної деревини бука. Поєднання міцності та вишуканості робить цю дошку ідеальним компаньйоном для нарізування різних видів сиру.

Міцність

Але що робить цей набір дійсно унікальним, так це включення ножа для сиру Luxus. Виготовлений із нержавіючої сталі 18/10, цей ніж не тільки забезпечує виняткову міцність, але й надає вашому досвіду нарізки сиру неймовірну легкість. Ручка ножа елегантно поєднується з дерев'яною дошкою, створюючи гармонійний ансамбль, який не тільки тішить око, а й полегшує приготування закусок.

KELA Luxus

Якість

З цими професійно виконаним комплектом Luxus на вашій кухні кожну мить набуває особливого шарму. Це не просто набір для приготування їжі; це витвір мистецтва, що поєднує в собі стиль, функціональність та видатну якість. Обробна дошка та ніж для сиру Luxus ідеальне доповнення для справжніх поціновувачів кулінарних вишукувань.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Набір для різання сиру

Вид

Набір

Фізичні характеристики

Колір

Світло коричневий

Матеріал

Бук

Нержавіюча сталь

Габарити

22 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера