odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Подрібнювач ESPERANZA EKP004

Код:733467
Є в наявності
Подрібнювач ESPERANZA EKP004 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP004 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP004 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP004 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP004 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 4 ₴
409
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подрібнювач ESPERANZA EKP004

Esperanza EKP004 — зручний та універсальний електричний млин для спецій, який знадобиться на будь-якій кухні. Вона має відразу два відділення для перцю та солі або інших спецій на ваш вибір, дозволяє налаштовувати крупність помелу і максимально проста в управлінні. Однією кнопкою вона подрібнить потрібну вам приправу за лічені секунди, значно полегшуючи повсякденну готування. Таким чином, за допомогою Esperanza EKP004 подрібнити спеції буде зручніше, швидше та точніше, що додасть вашим стравам незабутнього смаку. Крім того, корпус пристрою виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі, що робить його одночасно міцним та стильним.

Свіжі та ароматні спеції у будь-який час

Якщо ви любите готувати і любите спеції, електричний млин Esperanza EKP004 стане для вас чудовим вибором. Просто засипте в неї приправи, які ви часто використовуєте, наприклад, перець, кмин або коріандр, і увімкніть млин. Завдяки їй ви всього за кілька секунд отримаєте ідеально подрібнені трави та спеції, які додадуть незабутнього смаку вашим стравам.

Особливості

  • Легко використовувати за допомогою однієї кнопки
  • 2 відділення для різних спецій
  • Світлодіодне освітлення під час використання
  • Регулювання тонкощі помелу
  • Живлення від 6 батарей ААА (не входять до комплекту поставки)
  • Виготовлена із міцних високоякісних матеріалів

Подвійна система подрібнення

Цей млин має дві окремі камери для перцю та солі, а також дуже просту у використанні систему помелу 2-в-1: одну кнопку, розділену на дві зони для солі та перцю. Це значно спрощує готування – не потрібно тягтися за новою ємністю щоразу – і сприяє більшому порядку на вашому кухонному столі або на поличках.

Розмір на ваш вибір

Крупно чи дрібно? Вирішувати вам. Налаштуйте млин відповідно до виду спецій або ваших уподобань. Для цього достатньо підкрутити спеціальні регулювальники внизу.

LED підсвічування

Для кращого контролю за готуванням млин оснащений світлодіодним підсвічуванням, яке підсвічує страви, що приправляються. Завдяки їй ви точно знатимете, скільки спецій ви вже використовували.

Робота без проводів

Користуйтеся подрібнювачем, де і коли захочете. Завдяки тому, що млин живиться від 6 батарейок типу AAА (не входять до комплекту), ви зможете вільно переміщати та використовувати його у будь-якому місці вашої кухні, без необхідності підключення до мережі. А компактні розміри та високоякісна нержавіюча сталь роблять роботу з пристроєм надзвичайно приємною.

Характеристики

Основні характеристики

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

22 х 5 х 5 см

Вага

255 г

Комплектація

Подрібнювач

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Подрібнювач ESPERANZA EKP004