odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0

Код:711686
Немає в наявності
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0 фото
-23%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Знищує до 99.99% алергенів і мікрочастинок*

Дихайте спокійно з Pure Air. Очищувач повітря від Rowenta знищує до 99.99% алергенів і мікрочастинок* і робить повітря абсолютно чистим завдяки високоефективній системі фільтрації з фільтром Allergy +. Вбудований датчик забрудненості і світловий індикатор рівня якості повітря допомагають очищувачу автоматично адаптуватися до повітря в кімнаті для максимальної фільтрації вдень і вночі.

*До 99,99% дрібних частинок від 0,49 мкм до 0,89 мкм відповідно до зовнішнього лабораторного тестування згідно з протоколом EN 1822-5:2009. Ефективність залежить від використання продукту та середовища. * у швидкості 2, зовнішній тест, здійснений у грудні 2019 року.

  • Знищує до 99.99% алергенів і мікрочастинок*. (*До 99,99% дрібних частинок від 0,49 мкм до 0,89 мкм відповідно до зовнішнього лабораторного тестування згідно з протоколом EN 1822-5:2009. Ефективність залежить від використання продукту та середовища)
  • Фільтрує до 99,9% повітряних частинок такого розміру, як віруси*. (*Тести, проведені зовнішньою лабораторією (H1N1), в ході роботи пристрою на максимальній швидкості, 2020 рік)
  • Велика площа покриття. Очищує повітря в приміщеннях площею до 120 м²*. (*Покриття поверхні зі стандартною висотою стелі 2,5 м)
  • Назавжди руйнує формальдегід. Завдяки ексклюзивному фільтру NanoCaptur+ Pure Air назавжди знищує формальдегід, найшкідливіший забруднювач у наших домівках. (Порівняно з попереднім фільтром NanoCaptur (того ж бренду), зовнішній тест, липень 2018 р)
  • Довший термін служби фільтра Nanocaptur+. Новий фільтр Nannocaptur+ з на 50% довшим на терміном служби*. (*Перевірено у зовнішній лабораторії, вересень 2018 року)
  • Розумна система. Інтелектуальне визначення рівня забруднення вашої кімнати завдяки датчикам частинок із світловими індикаторами рівня якості повітря.
  • Зручні функції. Повна зручність завдяки таймеру до 8 годин із автоматичним відключенням, а також світловому індикатору заміни фільтра, щоб ваше повітря завжди залишалося чистим.
  • Розумні режими. Автоматична адаптація швидкості на основі якості повітря, від рівнів 1 до 4 у денному режимі та рівнів 1 до 2 у нічному режимі для тихого спокійного сну зі спокійним фоновим освітленням.
  • Зручно зберігати. Завдяки компактному розміру пристрій зручно ставити та зберігати в будь-якій кімнаті.

ОЧИЩУВАЧ ПОВІТРЯ ROWENTA PURE AIR: ЗНИЩУЄ ДО 99.99% АЛЕРГЕНІВ І МІКРОЧАСТИНОК*

Ставтеся до повітря, яким ви дихаєте, так само, як до їжі, яку ви їсте, чи до води, яку ви п'єте! З очищувачем повітря Pure Air від Rowenta ви можете дихати легко, знаючи, що повітря у вашому будинку безпечне і чисте, особливо якщо ви чутливі до алергенів. Чотири високоефективних рівня фільтрації гарантують видалення до 99,99% алергенів і мікрочастинок*, включаючи формальдегіди. Інтелектуальна система вбудованих датчиків частинок і світлових індикаторів виявляє забруднення і повідомляє про рівень якості повітря у вашому будинку, одночасно регулюючи швидкість фільтрації. Пропонуючи максимальну фільтрацію в автоматичному денному режимі і стабільну фільтрацію в автоматичному нічному режимі, Pure Air - це очисник повітря, який піклується про вас. А завдяки зручному таймеру з функціями автоматичного відключення і відкладеного запуску, індикатору зміни фільтра для довгої служби і компактному дизайну очищувач повітря від Rowenta приємно використовувати і зручно зберігати.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Попереднього очищення

Вугільний

Функції
Рекомендована площа приміщення
Об'єм резервуару для води

Немає зволоження

Продуктивність

300 м³/год

Потужність

65 Вт

Ефективність зволоження

Немає зволоження

Клькість швидкостей

4

Експлуатація

Тип управління

Електронне

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

43 дБ

Режими

Автоматичний

Нічний

Оснащення

Таймер

Датчик работи

Датчик якості повітря

Датчик мікрочастинок

Безпека

Захист від дітей

Джерело живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Таймер на 8 годин; Мін. рівень шуму: 43 дБ; Макс. рівень шуму: 63 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

51 x 33 x 19 см

Вага

6,2 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

57,5 x 43,3 x 26,8 см

Вага в упаковці

8,2 кг

Найпопулярніші запити в категорії Очищувач повітря ROWENTA Pure Air PU3040F0