odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro (JMA603DA)

Код:696814
Немає в наявності
Об'єктив Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro (JMA603DA) фото
Об'єктив Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro (JMA603DA) фото
Об'єктив Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro (JMA603DA) фото
Об'єктив Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro (JMA603DA) фото
cashback iconКешбек 329 ₴
32 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стандартний світлосильний мікрооб’єктив із діафрагмою f/2,8

Вражаючі великі плани. Розкішні портрети. Неперевершені вуличні кадри. Цей компактний і легкий 50-міліметровий повнокадровий мікрооб’єктив серії Z розкриває красу навіть найзвичайніших об’єктів. Ви можете знімати справжні макрозображення, на яких дрібні об’єкти й деталі фіксуються в натуральну величину в співвідношенні 1:1, або використовувати об’єктив для щоденної зйомки.

Об’єктив для бездзеркальних фотокамер NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 створює надзвичайно різкі знімки, навіть коли його передня частина знаходиться на відстані всього лише кількох сантиметрів від об’єкта зйомки. Він чудово підходить для макрозйомки в натуральну величину (1:1), неперевершено передаючи навіть найдрібніші деталі. Або ж можна використовувати класичну фокусну відстань 50 мм і природну перспективу, щоб знімати що завгодно – від портретів до вуличних сцен.

Слідуйте за своєю допитливістю

Трохи відійдіть, щоб охопити більше. Наблизьтеся, щоб розкрити деталі будь-чого, що впало в око. Оптика найвищої якості та 9-пелюсткова заокруглена діафрагма f/2,8 забезпечать бездоганне фокусування на об’єкті на ідеально розмитому фоні.

Ідеальна різкість великих планів

Візерунки й текстури. Обриси, форми й кольори. З мінімальною дистанцією фокусування лише 0,16 м можна отримати різкий фокус, навіть якщо передня частина цього макрооб’єктива знаходиться на відстані лише 5 см від об’єкта зйомки! Вбудована у фотокамеру технологія VR забезпечує стабілізацію зображень.

Нові перспективи

Завдяки компактній конструкції цей об’єктив ідеально підходить для прогулянок, а його невелика вага дає змогу легко робити знімки зверху. З ним ви без зайвих зусиль виконаєте привабливу зйомку їжі або ж отримаєте неперевершені знімки квітів і вулиць, вимощених бруківкою.

Точне та просте керування

Де б ви не були, надворі чи вдома на кухні, з цим об’єктивом легко виконувати макрозйомку та повсякденну відеозйомку. Ви можете керувати параметрами діафрагми, ISO тощо за допомогою безшумного кільця керування та перемикатися між режимами автоматичного й ручного фокусування за допомогою об’єктива. Майже безшумне фокусування не налякає комах або дрібних тварин.

Справжня універсальність

Від макрозйомки в натуральну величину до віддаленіших планів – з об’єктивом NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 ви отримаєте блискучі результати в різноманітних ситуаціях. Завдяки компактності та легкій вазі він прекрасно підходить для фотокамер формату DX і повнокадрових фотокамер серії Z.

Повнокадровий об’єктив 50 мм

У разі використання на повнокадровій бездзеркальній фотокамері серії Z цей об’єктив забезпечує класичний кут огляду 50 мм. Чудово підходить для будь-якої зйомки – від пейзажів до їжі великим планом.

Кут огляду 75 мм на фотокамерах із функцією обтинання DX

У разі використання на бездзеркальній фотокамері формату DX серії Z цей об’єктив забезпечує кут огляду 75 мм. Відмінно підходить для портретів або більшого наближення до невеликих об’єктів під час макрозйомки.

Зручний у використанні

Щоб ви могли легко отримувати ідеальні макрознімки, на об’єктиві містяться маркування, які чітко вказують коефіцієнт збільшення під час зйомки: 1:1,4, 1:2 або 1:1 (у натуральну величину).

Швидкий

Знімаєте крихітні дива? Установіть перемикач межі АФ у положення зйомки великим планом, щоб об’єктив швидше фокусувався на об’єктах на відстані 0,16–0,30 м.

Захищений

Фтороване покриття Nikon захищає передню частину об’єктива та дає змогу легко протирати поверхню. Ідеальний для творчої зйомки за межами приміщення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Ні

Модель

Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

50

Мінімальна діафрагма

f/22

Максимальна діафрагма

f/2,8

Діаметр світлофільтру, мм

46

Функціональні особливості

Пило-, вологозахист

Ні

Кути огляду°

Формат DX: 31°30', Формат FX: 47°

Макрозйомка

Так

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

7

Кількість елементів

10

Розміри і комплектація

Діаметр, мм

74,5

Довжина, мм

66

Вага, гр

260

Комплектація

Об'єктив; Передня кришка об'єктива; Задня кришка об'єктива; Бленда об'єктива; Чохол