odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA)

Код:696251
Немає в наявності
Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA) фото
Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA) фото
Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA) фото
Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA) фото
cashback iconКешбек 230 ₴
23 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досягніть більшого з новітньою версією повнокадрового телескопічного зум-об'єктива. Швидке АФ і режим SPORT VR дадуть змогу робити чудові кадри в самому центрі подій без втрати різкості. Легка, захищена від несприятливих погодних умов конструкція підійде для використання будь-де.

 

Можливості теле й фото. Приголомшлива швидкість.

Спорт. Дика природа. Подорожі. Від виразу обличчя переможця й до птахів, що летять, — цей швидкий довгофокусний об'єктив формату FX дає змогу знімати прекрасні фотографії й відео.

Діапазон фокусних відстаней 70-300 мм (105-450 мм під час використання з дзеркальною фотокамерою Nikon формату DX) дасть змогу завжди бути в гущі подій. Мінімальна відстань фокусування 1.2 м у всьому діапазоні та максимальний коефіцієнт відтворення 0.25x забезпечують чудове наближення й заповнення кадру. Завдяки системі внутрішнього фокусування передня частина об'єктива не обертається під час наведення на різкість, що особливо зручно під час використання фільтра.

 

Надшвидке та практично безшумне автофокусування

Фокусуйтеся на об'єктах швидко й безшумно. Забудьте про шум приводу під час запису відео.

Об'єктиви AF-P NIKKOR обладнані кроковим двигуном Nikon для миттєвого й безшумного автофокусування. Під час відеознімання цей двигун дає змогу плавно переміщати фокус від об'єкта до об'єкта. Тепер ви можете знімати відео, не боячись, що воно буде зіпсоване звуком фокусування об'єктива.

 

Покращена система придушення вібрацій і режим SPORT VR

Знімайте з рук, не турбуючись про тремтіння камери. Режим SPORT VR допоможе стежити за швидко рухомими об'єктами, навіть якщо вони переміщаються хаотично.

Система придушення вібрацій (VR) працює швидше, тихіше й ефективніше, порівнюючи з попередньою версією цього повнокадрового об'єктива. Система придушення вібрацій (VR) дає змогу знімати з витримками на 4.5 ступеня довше, ніж за її відсутності, й активується в момент натискання кнопки спуску закрива наполовину. Цей об'єктив також підтримує режим SPORT VR, успадкований від професійних об'єктивів Nikon. Режим SPORT VR забезпечує стійкіше зображення у видошукачі, що особливо потрібно під час знімання об'єктів, що дуже швидко рухаються, і панорамування.

 

Використовуйте де завгодно завдяки захисту від несприятливих погодних умов

Пильно стежте за подіями, не хвилюючись про об'єктив. Усі рухомі частини об'єктива захищені від пилу та крапель води.

Не турбуйтеся за свій об'єктив, адже він захищений від несприятливих погодних умов. Легка конструкція зручна для знімання з рук і перенесення. Цей об'єктив FX важить усього 680 г, тому він прекрасно підходить для подорожей. Він також чудово підходить на роль другого об'єктива, якщо може знадобитися додаткове наближення.

 

Досконалість кадру від краю до краю

Виключно висока роздільна здатність повнокадрового об'єктива гарантує чіткість і високу якість зображення у всьому діапазоні збільшення навіть під час знімання з максимально відкритою діафрагмою.

Скло з наднизьким розсіюванням (ED) мінімізує хроматичну аберацію, даючи змогу отримувати зображення з яскравими кольорами й бездоганною контрастністю по всьому полю кадру. Діафрагма з дев'ятьма округленими пелюстками гарантує рівне, природне боке.

 

Неперевершений контроль

Цей об'єктив, створений для роботи зі швидкими цифровими дзеркальними фотокамерами Nikon, реагує миттєво й точно. Електромагнітна діафрагма гарантує точність експозиції під час знімання з високою частотою кадрів.

Перемикачі режимів фокусування A/M і M/A, успадковані від професійних об'єктивів Nikon, дають змогу переходити в режим ручного фокусування поворотом кільця. Режим M/A гарантує миттєве перемикання, що особливо цінується спортивними фотографами. Режим фокусування A/M менш чутливий, щоб запобігти випадковому перемиканню в ручний режим. Кільце фокусування й кільце зумування мають гумове покриття для надійного захоплення й плавного настроювання.

Характеристики

Основні характеристики

Тип об'єктива
Байонет
Стабілізація зображення

Так

Модель

70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR

Країна виробник

Японія

Технічні характеристики

Мінімальна відстань фокусування, мм

70

Максимальна відстань фокусування, мм

300

Мінімальна діафрагма

f/32

Максимальна діафрагма

f/4,5 – 5,6

Діаметр світлофільтру, мм

67

Функціональні особливості

Розмір матриці
Кути огляду°

34° 20 - 8° 10 /22° 50 - 5° 20 з матрицями APS-C (формат Nikon DX)

Конструкція

Кількість пелюсток діафрагми

9

Кількість груп елементів

14

Кількість елементів

18

Розміри і комплектація

Довжина, мм

146

Вага, гр

745

Найпопулярніші запити в категорії Об'єктив Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-P VR (JAA833DA)