odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT

Код:730069
Немає в наявності
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
Монітор 23.8" Eizo EV2480-WT фото
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий стандарт для кращого досвіду роботи

Естетика монітора може мати велике значення для створення більш комфортної атмосфери. Мінімалістичний дизайн монітора та його ергономічні функції дозволяють йому природним чином вписатися у ваше робоче середовище, чи то вдома, чи в офісі. EV2480 — це безрамковий монітор Full HD (1920 x 1080 пікселів), оснащений роз'ємом USB Type-C для підвищення продуктивності та комфорту в офісі або вдома.

Оптимізоване з'єднання з USB Type-C

Монітор оснащений роз'ємом USB Type-C, який дозволяє користувачам відображати відео, відтворювати аудіо, передавати USB-сигнали та подавати живлення на підключені пристрої. Ця зручна універсальна можливість підключення дозволяє швидше та простіше підключити ноутбук під час переміщення між робочими станціями або під час роботи поза офісом.

Потужність 70 Вт

Потужність 70 Вт через USB Type-C надійно заряджає невеликі настільні ПК та ноутбуки. Це усуває потребу в громіздкому блоці живлення ноутбука, звільняючи місце у сумці та на столі.

Підключіть периферійні пристрої безпосередньо до монітора

Хоча сучасні ноутбуки стають все тоншими і портативними, вони часто мають обмежені можливості підключення периферійних пристроїв. Підключення до монітора через USB Type-C дає доступ до концентратора з чотирма портами USB Type-A для простого підключення зовнішньої клавіатури, миші, веб-камери або пристрою.

Автоматичне регулювання яскравості

Для запобігання втомі очей, датчик яскравості під назвою Auto EcoView виявляє зміни зовнішньої яскравості, що відбуваються протягом дня, і автоматично налаштовує екран на ідеальний рівень яскравості. У моніторі використовується РК-панель IPS (перемикання в площині) зі світлодіодним підсвічуванням та кутом огляду 178 °, що зводить до мінімуму зміну кольору та контрастності при перегляд екрана під кутом. Це означає, що двоє людей, які сидять за одним комп'ютером, можуть легко бачити екран із високою якістю зображення.

Зменшення синього світла

Друк робочих документів стає все менш поширеним через збільшення кількості домашніх офісів, роботи вдома та більш суворих заходів безпеки. Режим паперу зменшує кількість синього світла, випромінюваного монітором, допомагаючи запобігти втомі очей під час читання цифрових документів. При використанні в поєднанні з функцією затемнення Auto EcoView синє світло зменшується на 80%.

Перегляд без мерехтіння

Через спосіб регулювання яскравості світлодіодного підсвічування у невеликої кількості людей виникає мерехтіння на екрані, що викликає втому очей. У моніторі використовується гібридне рішення для регулювання яскравості та усунення мерехтіння без жодних недоліків, таких як зниження стабільності кольору, навіть при низьких налаштуваннях яскравості.

Приглушення відблисків

На панель нанесено антивідблискове покриття, щоб зменшити відображення на екрані, викликані зовнішніми джерелами світла.

Екологічно чистий

FlexScan — це екологічно чисті монітори, які створені з постійно зростаючою енергоефективністю, виготовлені з переробленого пластику та екологічно чистих матеріалів, упаковані в упаковку і підтримуються відповідальною системою переробки після виходу у світ. Функції енергозбереження та зниження потужності монітора роблять його не тільки приємним для очей, а й екологічно безпечним. EIZO працює над створенням екологічно чистих продуктів за допомогою широкого спектру корпоративних зусиль.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

LED

Розмір пікселя

0,275 х 0,275 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

2 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,5 Вт

Стандартне: 11 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Регулювання кута нахилу

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

USB-концентратор

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Білий

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

523 х 537 х 230 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

320 х 537 х 57 мм

Вага з підставкою

7.4 кг

Вага без підставки

4.7 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження