odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Міксер BRAUN HM 5100 WHITE

Код:679484
Немає в наявності
Міксер BRAUN HM 5100 WHITE фото
Міксер BRAUN HM 5100 WHITE фото
Міксер BRAUN HM 5100 WHITE фото
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для приготування улюблених страв

Якщо приготування є невід'ємною частиною вашого життя, то вам просто необхідний помічник, який зможе виконувати рутинні кулінарні процеси. Завдяки потужності в 750 Вт, пристрій чудово впорається з поставленими йому завданнями. За допомогою двох гаків для тіста ви замішаєте тісто ідеальної консистенції, а вінчики допоможуть швидко збити та змішати яєчні білки і жовтки, крем і інше.

Контроль швидкості

Ваш кулінарний шедевр вимагає швидкої обробки інгредієнтів? Або, навпаки, чим нижча швидкість роботи пристрою, тим краще? Не проблема! Міксер Braun HM 5100, ціна якого вас приємно здивує, оснащений 9-ма швидкісними режимами та турбо режимом. Ви можете керувати приладом за допомогою одного пальця, всі швидкості плавно перемикаються між собою. Контролювати процес приготування ваших страв стало ще легше, разом з Braun HM 5100.

Комфортна експлуатація

Практичний, функціональний, якісний – все це про міксер Braun HM 5100. Ще одною його безперечною перевагою є легка та комфортна експлуатація. Завдяки тому, що двигун пристрою розташований над кріпленням насадок, ви не втомитеся під час роботи з міксером. Його зручна прогумована ручка запобігає можливості випадання приладу з ваших рук. Довгий шнур дозволить вам не хвилюватися про те, що міксер раптово припинить роботу у самий невідповідний момент.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип міксера
Матеріал корпуса

Пластик

Додаткова інформація

Система VarioControl (зміна швидкостей одним пальцем); Система EasyClick; Ручка з гумовим покриттям; Можливість мити деталі у посудомийній машині

Зручність використання

Насадки
Особливості
Кнопка від'єднання насадок

Є

Енергоживлення

Потужність
Кількість швидкостей
Турборежим

Розміри та комплектація

Основний колір
Вага

1,13 кг

Вага в упаковці

1,34 кг

Комплектація

Міксер; 2 гаки для замішування тіста; 2 вінчики для збивання та перемішування

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера