odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Масажна подушка MG 149 (Grey)

Код:624508
Є в наявності
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Масажна подушка MG 149 (Grey) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 51 ₴
5 119
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Масажна подушка Beurer MG 149

Хто з нас не мріяв гарненько розслабитися після довгого робочого дня або активного фізичного навантаження? Розім'яти тіло, прогнати втому і відчути приплив бадьорості. Все це зможе забезпечити масажна подушка Beurer MG 149. Всього за 15 хвилин вона може поліпшити ваше самопочуття і подбати про проблемні зони. Вдома чи в офісі, в подорож або на дачі побалуйте себе масажем Шиацу, що знімає напругу і дарує відчуття розслабленості.

 

Як вона працює?

У масажній подушці Beurer MG 149 знаходяться обертові головки, які тиснуть і розминають імітуючи рухи масажу Шиацу. Прилад може надавати розслаблюючу або стимулюючу дію і часто застосовується для лікування защемлення м'язів, болю і втоми. За допомогою цього пристрою ви можете ефективно та без сторонньої допомоги робити масаж самому собі, а також забезпечити всю сім'ю безвідмовним особистим масажистом.



 

Шиацу - шлях до здоров'я та гарного самопочуття

Шиацу (в перекладі з японської означає «тиск пальцем») - це точковий масаж, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров'я і позбавлення від різних захворювань.


Він виник в Японії, де офіційно визнаний методом терапії, а потім поширився по всьому світу. Масаж Шиацу широко застосовують для загального оздоровлення організму, зняття напруги і втоми.

Корисне тепло

Подушка Beurer MG 149 має функцію підігріву масажних роликів, що позитивно впливає на організм і підсилює ефект масажу. Тепловий вплив добре розслабляє м'язи, покращує кровопостачання, активізує подачу кисню в усі клітини, прискорює процес виведення токсинів.


При цьому, прилад абсолютно безпечний, оскільки має захист від перегріву і автоматично відключиться в разі виникнення будь-яких проблем.




 

Для всього тіла

Універсальна форма масажної подушки відмінно підходить під контури вашого тіла. Завдяки цьому, пристрій дозволяє масажувати не тільки шию, але і спину, поперек, стегна, гомілки та інші зони. Такий масаж поліпшить ваше самопочуття, допоможе зняти м'язову напругу і розімне затерплі ділянки.


Масажна подушка є відмінним профілактичним засобом в боротьбі з багатьма захворюваннями спини та шиї і просто необхідна тим, хто займається спортом, оскільки вона дозволяє зняти напругу після тренування.

 

Візьміть з собою

Компактна форма масажера дозволяє брати його з собою в поїздки, використовувати на дачі або в офісі. Ззаду подушка має ремінь із засувкою, який дозволяє зафіксувати її на кріслі, щоб вона не зрушилася під час масажу певної зони. Працює подушка від розетки за допомогою адаптера. Просто підключіть і насолоджуйтеся масажем в будь-який час.

 

Особливості масажної подушки MG 149:

  • Розслабляючий масаж Шиацу

  • 4 масажні головки, що обертаються в різних напрямках

  • Функція підігріву

  • Використання для різних ділянок тіла: шиї, спини, ніг і т.д.

  • Надійна фіксація засувкою

  • Універсальна форма подушки

  • Аварійне відключення

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Кількість режимів

2

Джерело живлення

Вiд мережi

Автономність

Робота від мережі

Панель управління

1 кнопка

Пульт керування

Нема

Автовідключення

Є

Синхронізація зі смартфоном

Нема

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал

Поліуретан (імітація шкіри)

Вага

1, 41 кг

Вага в упаковці

1, 7 кг

Габарити (ВхШхГ)

30 х 20 х 11,5 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

33,6 х 21,6 х 12 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Масажна подушка MG 149 (Grey)