odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір кухарських дерев'яних ложок KELA Maribor, 4 шт. (17253)

Код:732567
Очікується
Набір кухарських дерев'яних ложок KELA Maribor, 4 шт. (17253) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Maribor

Набір кухарських дерев'яних ложок KELA Maribor – це елегантне поєднання стилю та функціональності, що є ідеальним комплектом для будь-якої кухні. У цьому наборі ви знайдете чотири унікальні елементи, створені провідним німецьким виробником посуду KELA. Три кухарські ложки різної довжини (25 см., 30 см. та 35 см.) та одна лопатка представлені в єдиному стилі, забезпечуючи виняткову гармонію у кулінарних заняттях.

Особливий шарм

Особливістю набору є його матеріал – 100% екологічна натуральна деревина твердих листяних порід, в даному випадку бука. Завдяки відсутності хімічних просочень і лаку, це кухонне приладдя не тільки безпечне для здоров'я, але й має унікальне дотиком, що надає приготуванню страв особливий шарм. Дерев'яні ложки набору KELA Maribor не нагріваються при контакті з гарячою їжею, що робить їх ідеальними для використання з посудом із антипригарним покриттям, не залишаючи при цьому небажаних слідів.

KELA Calla

Унікальний досвід

Крім того, дві з кухарських ложок з довгими ручками (30 см і 35 см) надають можливість унікального досвіду приготування на відкритому. вогні, так як вони безпечно застосовуються для приготування їжі в казанах. Всі разом, набір KELA Maribor стає не тільки незамінним інструментом на кухні, а й символом вишуканості та турботи про природу, створеним для справжніх поціновувачів кулінарного мистецтва.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Матеріал ручки
Матеріал основної частини
Колір

Фізичні характеристики

Комплектація

Набір дерев'яних ложок

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Набір кухарських дерев'яних ложок KELA Maribor, 4 шт. (17253)