odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Лопатка з прорізами KELA Rondo, 33,5 см (19003)

Код:732576
Немає в наявності
Лопатка з прорізами KELA Rondo, 33,5 см (19003) фото
cashback iconКешбек 4 ₴
409

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Rondo

Лопатка KELA Rondo - це ідеальний інструмент для майстерності на кухні, що представляє собою класичну широку лопатку з п'ятьма поздовжніми прорізами та зручною ергономічною рукояткою. З цим незамінним аксесуаром ви зможете легко перевертати відбивні або омлет, а також майстерно поводитися з запеченою картоплею та порізаним порційно пирогом. Її застосування не обмежується лише домашньою кухнею – професійні кухарі у кафе та ресторанах також вибирають лопатку KELA Rondo для своїх кулінарних шедеврів.

Покриття

Виготовлена з харчової нержавіючої сталі з глянцевим покриттям, лопатка не тільки виглядає стильно та елегантно, але й забезпечує міцність та довговічність. Несприйнятливість до тьмяності та корозії гарантує, що ця лопатка збереже свій первозданний вигляд довгі роки. Унікальна особливість – п'ять поздовжніх прорізів, які роблять її ще більш функціональною, забезпечуючи відмінне зціджування рідини та покращуючи процес приготування.

KELA Rondo

Незамінний помічник

З лопаткою KELA Rondo ви не тільки знайдете ідеальний інструмент для гастрономічних подвигів, але і внесете вишукування в свою кухню. Її стильний дизайн та універсальне застосування роблять цей кулінарний аксесуар незамінним помічником як для досвідчених професіоналів, так і для пристрасних кулінарів у повсякденному приготуванні в домашніх умовах.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Лопатка

Матеріал робочої частини

Нержавіюча сталь

Матеріал ручки

Нержавіюча сталь

Колір

Сріблястий

Кількість предметів

1

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

33,5 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Лопатка з прорізами KELA Rondo, 33,5 см (19003)