Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange

Код:722400
Очікується
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Квадрокоптер Autel EVO Nano+ Premium Bundle, Orange фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
Новинка
cashback iconКешбек 360 ₴
36 000

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Autel EVO Nano+

Надлегкий компаньйон для ентузіастів фотографії

Чутливий CMOS-сенсор 1/1,28

EVO Nano+ оснащений 1/1,28-дюймовим (0,8-дюймовим) CMOS-сенсором, здатним робити фотографії з роздільною здатністю 50 МП. Конструкція масиву кольорових фільтрів RYYB та велика апертура f/1,9 забезпечують чудові можливості шумозаглушення та можливість легко створювати якісні зображення в умовах низького освітлення. Завдяки системі автофокусування PDAF + CDAF ви можете з неймовірною точністю відстежувати об'єкти, які швидко рухаються. А також отримувати багаті деталі з тіней та світлих ділянок незалежно від екстремальних умов освітлення, використовуючи режим HDR, який швидко робить кілька фотографій із різною експозицією, щоб їх можна було склеїти під час постобробки. Це справді вражаючі можливості для такого компактного апарату.

Супер чітке та ультрагладке відео у 4К

Дрон оснащений 48-мегапіксельною камерою, яка може записувати надчітке відео в 4K зі швидкістю 30 кадрів на секунду. У поєднанні з тривісним механічним підвісом для запобігання вібрації, Nano надає все необхідне, щоб ваші кадри були плавними та стабільними незалежно від того, наскільки складними є навколишні умови.

HDR: більше деталей у тіні та на світлі

При включеній функції HDR квадрокоптер Nano+ робить кілька знімків з різною експозицією і автоматично зшиває їх разом, в результаті чого виходить фотографія з більшою контрастністю та динамічним діапазоном.

Суперлегкий. Ультракомпактний

EVO Nano+ важить лише 249 грамів – приблизно стільки ж, скільки смартфон. І може поміститися практично в будь-якому місці – від бокової кишені туристичного рюкзака до долоні.

SkyPortrait: ваш особистий папараці

Одним натисканням кнопки Nano підніметься у повітря і зробить знімок вас та ваших друзів, автоматично регулюючи об'єктив, щоб ніхто не залишився осторонь. Крім того, ви можете автоматично розмивати фон для додаткового кінематографічного ефекту або розкривати перспективу в русі, щоб створити потрібний ефект де б ви не знімали — на вершині гори або у власному подвір’ї.

Dynamic Track 2.1: відстеження головного об'єкту

Налаштуйте свій Nano+ так, щоб він автоматично слідував за будь-якою людиною, а ви могли зосередитися на своїх діях, тоді як ваш дрон займається кінематографічною зйомкою.

Майстерність кінематографічних знімків одним дотиком

Створюйте вражаючі кадри професійного рівня одним натисканням кнопки у чотирьох автоматичних режимах зйомки. Додайте саундтрек і фільтри у застосунку Autel Sky, щоб зробити ваше відео ще більш епічним і отримати незабутні результати, незалежно від того, чи досвідчений ви пілот, чи новачок у поводженні з дроном.

MovieMaster: просте створення фільмів та обмін ними

Застосунок Autel Sky надає вам набір відеошаблонів для швидкого та простого створення фільмів, що дозволяє значно скоротити стомлюючий процес редагування, щоб ви могли створювати і ділитися своїми творіннями прямо на місці!

Літайте вільно – більше дальності, менше перешкод

Літайте далі, зберігаючи при цьому чіткі візуальні ефекти за допомогою нової технології зв'язку Autel SkyLink. Ця потужна система передачі зображення забезпечує дальність передачі до 10,2 км, якість передачі 2,7 K/30FPS та чудові можливості захисту від перешкод. І все це при передачі чудових QHD-відео.

Миттєве завантаження без зайвого клопоту

Закінчили зйомки? Просто піднесіть свій смартфон до Nano+, щоб завантажити фото та відео зі швидкістю 160 Мбіт/с (20 МБ/с) за допомогою програми Autel Sky. І жодних кабелів чи зайвих дій.

SoundRecord: оживіть ваші відео

Записуйте голоси та навколишні звуки на землі за допомогою смартфона, що дозволить вам оживити ваші відео, навіть якщо ваш дрон знаходиться далеко. Або можна використовувати цю функцію для коментування під час зйомок та покращення робочого процесу редагування.

Літайте безпечно з покращеним уникненням перешкод

Серія EVO Nano – перша і єдина серія дронів такого розміру, що пропонує вдосконалену систему обходу перешкод, що робить її очевидним вибором для користувачів, які прагнуть уникнути аварій та подовжити термін служби свого пристрою. Все завдяки тристороннім датчикам бінокулярного зору, які дозволяють дрону сприймати перешкоди перед ним, за ним та під ним. Крім цього, EVO Nano може легко гальмувати, щоб уникнути зіткнень і облітати об'єкти, що йому заважають.

Більше батареї. Більше часу. Більше творчості.

EVO Nano може безперервно літати протягом 28 хвилин, що означає достатньо часу, щоб поекспериментувати з кутами зйомки, творчими прийомами та отримати оригінальні знімки з різних ракурсів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Кіількість гвинтів
Максимальна висота польоту
Максимальна швидкість польоту

15 м/с

Максимальний час польоту
Захист гвинтів

Ні

Складана конструкція

Так

Управління

Тип управління
Тип зв'язку
Підтримка ОС

iOS

Android

Тип живлення пульта управління

Аккумулятор

Відео та фотозйомка

Наявність камери

Так

Роздільна здатність матриці

48 Мп

Режим фото

Так

Роздільна здатність відеозйомки
Стабілізатор зображення

Так

Підтримка карт пам'яті

До 256 Гб

Зручність користування

Управління з відео (FPV)

Так

Повернення на точку

Так

Автоматичний обліт перешкод

Так

GPS

Так

Акумулятор

Тип акумулятора

Li-Po 2S

Час заряду акумулятора

90 хв

Ємність аккумулятору

Габарити, комплектація

Вага

249 г

Габарити

У складеному вигляді: 140×90×50 мм; У розкладеному вигляді: 264×310×50 мм

Комплектація

Квадрокоптер; Пульт керування; Зарядний пристрій; Зарядний хаб; Додатковий акумулятор (2шт); Зарядний кабель USB-C; Кабель Lightning; Кабель USB-C; Кабель Micro-USB; Сумка; Запасні пропелери 3 шт (пара); Запасні гвинти (8шт); Викрутка; Утримувач пропелерів; Інструкція

Колір

Помаранчевий