odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS

Код:724101
Очікується
Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS фото
Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS фото
Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS фото
Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kenwood MultiPro Compact

Компактний кухонний помічник із практичними аксесуарами

Готувати та випікати стане ще простіше, якщо довірити всю підготовчу роботу кухонному комбайну Kenwood MultiPro Compact із унікальними технологіями та широким набором аксесуарів. Його оцінять як досвідчені кухарі, так і зовсім новачки у кулінарії. Завдяки потужному двигуну на 800 Вт, регульованій швидкості та імпульсному режиму ви матимете повний контроль над приготуванням їжі та щоразу досягатиме бажаних результатів. Оригінальна система «3-в-1» допоможе подрібнювати, змішувати, замішувати і навіть збивати, використовуючи одну основу. Крім того, MultiPro Compact пропонує широкий асортимент високоякісних аксесуарів, які дозволяють нарізати скибочками, кубиками або натерти інгредієнти за лічені секунди. А завдяки своїм компактним розмірам цей багатофункціональний комбайн підходить і для невеликих кухонь, оскільки займає мінімум місця на стільниці.

Особливості:

  • Потужність 800 Вт
  • Робочий об'єм 2,1 літра
  • Дві швидкості + імпульсний режим
  • Багатий набір аксесуарів
  • Ножі для нарізки з нержавіючої сталі
  • Практична технологія Express Serve
  • Міцний та довговічний металевий корпус
  • Аксесуари можна мити в посудомийній машині

Заощаджує час та зусилля

Kenwood Multipro Compact FDM 304 SS розроблений, щоб забезпечити всю необхідну підтримку на кухні. За допомогою цього багатофункціонального компактного кухонного комбайна ви можете різати, натирати, замішувати, збивати та подрібнювати, а зручний робочий контейнер об'ємом 2,1 л та насадка-блендер для змішування об'ємом 1,2 л забезпечують достатньо об'єму для обробки кількох порцій за один раз. Таким чином, цей девайс пропонує всі переваги великого кухонного комбайна у компактному форматі, щоб заощадити ваш час та сили.

Дві швидкості та імпульсний режим

Завжди отримуйте потрібні результати завдяки простому та зрозумілому управлінню комбайном. Ви можете вибрати одну із двох швидкостей для оптимальної обробки продуктів. А також скористатися імпульсною функцією, яка забезпечує негайну та максимальну продуктивність для змішування чи подрібнення лише за кілька секунд.

Ножі для нарізки з нержавіючої сталі

Високоміцні ножі для нарізки підходять для нарізання, тонкого подрібнення та змішування. Вони легко справляються з усіма типами інгредієнтів, будь то приготування паштету, подрібнення печива для десерту або перетворення фруктів та овочів на ніжне пюре.

Вінчики для збивання

Вінчики, що входять до комплекту, ідеально підходять для приготування збитих вершків або пишної піни з яєчних білків. З ними ви також можете легко приготувати ніжні креми, рідкі види тіста або навіть чудово повітряний фраппе.

Насадка для замішування

Насадка для замішування – чудовий помічник при замісі тіста для хліба чи торта. Завдяки своїй формі вона поступово перевертає інгредієнти, щоб ретельно переробити все та створити гладку та однорідну текстуру тіста.

Система Express Dice

Приготуйте домашню картоплю фрі. Наріжте овочі кубиками для салату чи супу. Підготуйте овочі до заморожування. Все це можна легко та швидко зробити за допомогою насадки Express Dice. Вона підходить для створення правильних кубиків із фруктів та овочів, а також акуратної нарізки брусочками. При цьому чистити її так само легко, як і використовувати.

Диски для нарізання та натирання

Два двосторонні диски призначені для ефективного нарізання та натирання. Ви можете використовувати диск 4 мм для нарізки товстими скибочками та великою теркою або диск 2 мм для тонкої та дрібної нарізки. У комплект також входить диск для дуже дрібної тертки, який можна використовувати для натирання всіх видів сиру, зокрема пармезану.

Практична насадка Express Serve

Поєднуйте кожен аксесуар із запатентованою технологією Express Serve, щоб легко нарізати скибочками або кубиками, а також натирати на тертці, вивантажуючи свіжонарізані овочі або фрукти прямо на тарілки для сервірування.

Акриловий блендер об'ємом 1,2 літри

У комплект поставки входить акриловий міксер об'ємом 1,2 літра. Він підходить для змішування рідких інгредієнтів, подрібнення фруктів та овочів, приготування смачних коктейлів та соусів.

Економія місця

Цей кухонний помічник не тільки багато що вміє і виглядає елегантно, але й займає мало місця на кухні. Завдяки своїм практичним розмірам він поміститься навіть у невеликому просторі і не заважатиме розміщенню іншої техніки чи посуду.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки

Для замішування тіста

Для нарізки кубиками

Ніж для подрібнювача

Диск терка-шатківниця на 2мм

Диск терка-шатківниця 4мм

Диск-терка

Подвійний вінчик

Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,2 л

Додаткова інформація

Багатий набір аксесуарів; Ножі для нарізування з нержавіючої сталі; Практична розробка Express Serve; Міцний та довговічний металевий корпус; Аксесуари можна мити в посудомийній машині

Експлуатація

Кількість швидкостей

2

Основні функції

Імпульсний режим

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал блендера

Акрил

Колір
Габарити (ВхШхГ)

36,5 х 23 х 20 см

Комплектація

Акриловий блендер на 1,2 л; насадка експрес подачі з додатковим диском для нарізування кубиками; ніж-подрібнювач; насадка для замісу тіста; подвійний віночок; диск-терка; диск терка-шатківниця на 2мм; диск терка-шатківниця 4мм, силіконова лопатка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кухонний комбайн KENWOOD FDM 304 SS