Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B

Код:726356
Є в наявності
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B video preview
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Кавомашина DeLonghi ECAM290.51 B фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Оп! І кавуся ще смачніша
-14%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 179 ₴
20 999
17 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Магія смаку та аромату в кожній чашці

De’Longhi Magnifica EVO – стильна автоматична кавомашина, яка стане вашим незамінним помічником у приготуванні смачної кави. Ця модель, призначена для любителів еспресо та кавових напоїв з молочною піною, пропонує ідеальну насолоду від кави, просте управління та сучасний привабливий дизайн. Завдяки добірці найпопулярніших рецептів, зручному інтерфейсу та можливості налаштування параметрів відповідно до індивідуальних потреб приготування кави перетворюється на задоволення. А унікальна система спінювання молока LatteCrema допоможе зробити ідеальну молочну пінку для капучино чи латте. Радуйте себе справжнім італійським еспресо з багатим смаком або готуйте каву за власним рецептом щодня. А De’Longhi Magnifica EVO подбає про те, щоб ви отримували незмінно яскравий смак та аромат у кожній чашці.

Завжди свіжомелена кава

Тонкий та рівномірний помел є основною умовою для отримання найкращого аромату кави. De'Longhi Magnifica EVO має вбудовану кавомолку з міцними жорнами з нержавіючої сталі, які забезпечують високоточний помел та не впливають на кінцевий смак напою. При цьому ви самі можете вибрати один із 13 доступних ступенів помелу, щоб повністю розкрити всі нюанси улюбленого сорту кави та адаптувати результат під обраний напій. Таким чином, ваш еспресо завжди буде приготовлений зі свіжомеленої кави.

Ефективна система нагрівання води

Крім самого помелу, правильна температура води також має ключове значення для приготування напою. Саме тому кавомашини De'Longhi оснащені системою «Термоблок», високоточне електронне керування якої забезпечує оптимальну температуру води для досягнення ідеальних результатів у чашці. Перевагою системи також є тиха робота та швидке нагрівання всієї кавомашини.

DeLonghi ECAM290.51 B

Заварювальний блок

Важной частью кофемашины является также так называемый заварочный блок, который дозирует и прессует свежемолотый кофе точно так же, как профессиональный бариста. Устройство имеет регулируемую камеру, позволяющую обрабатывать разное количество кофе в зависимости от типа напитка. Его можно легко снять и промыть под проточной водой.

Ніжна молочна пінка одним натисканням

Ви один із любителів ніжного вершкового смаку капучино? З De'Longhi Magnifica EVO ви можете легко приготувати свій улюблений напій, не виходячи з дому. Запатентована система LatteCrema приготує вам такий ідеальний капучино із густою молочною піною, що вам захочеться пити його щодня. Система LatteCrema також підходить для спінювання соєвих, мигдальних чи рисових напоїв. А для легшого обслуговування та очищення молочної системи глечик оснащений функцією автоматичного очищення, яка запускає цикл ополіскування водою та парою. Крім того, всі частини глечика можна мити у посудомийній машині.

DeLonghi ECAM290.51 B

Налаштуйте смак вашої улюбленої кави

Ця автоматична кавомашина De'Longhi оснащена інтуїтивно зрозумілою панеллю управління, що дозволяє легко вибрати рецепт і налаштовувати все необхідне. З її допомогою ви можете відрегулювати розмір кави, інтенсивність, співвідношення кави та молока та бажану температуру. Тому кава завжди буде приготована згідно до вашого смаку.

Ще більше зручних та корисних функцій для вас

Щоб зробити використання цієї кавомашини більш приємним для власника її також оснастили цілим рядом практичних функцій. Зокрема, ви можете регулювати висоту диспенсера, готувати гарячу воду для чаю або робити одразу два еспресо. У кавомашині також можна використовувати мелену каву, наприклад, без кофеїну. А щоб приготовлені напої довше залишалися гарячими, у неї передбачена практична функція підігріву чашок.

DeLonghi ECAM290.51 B

Просте обслуговування

Для ще більшої зручності користувача кавомашини De'Longhi оснащені автоматичним процесом очищення та видалення накипу. Залишки кави видаляються з внутрішнього контуру вже при включенні кавомашини, під час автоматичного промивання. А перед вимкненням пристрою внутрішній контур знову промивається, що допомагає позбавлятися кавових відкладень. Тому вона завжди буде готова до роботи, коли вам захочеться випити філіжанку кави. Крім того, коли настане час почистити машину від накипу, вона сама повідомить вас про це і проведе через усі етапи процесу очищення.

Функція автоматичного вимкнення

З кавомашиною De'Longhi ви можете не перейматися тим, що забули вимкнути її після використання. Вона оснащена функцією автоматичного відключення і переходить у режим очікування після певного часу, щоб вам не доводилося вимикати її вручну щоразу. Це дозволить вам економити електроенергію та подбати про навколишнє середовище. Просто встановіть один з кількох доступних інтервалів часу та насолоджуйтесь простим та економічним використанням своєї кавомашини.

DeLonghi ECAM290.51 B

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Тиск

15 бар

Кількість чашок, що одночасно готуються

2

Тип кави
Кількість ступенів помолу

13

Види напоїв
Регулювання міцності кави

Так

Оснащення

Фільтр для води

Контейнер для меленої кави

Мірна ложка

Графін для молока

Тестова смужка для визначення жорсткості води

Експлуатація

Потужність

1450 Вт

Тип управління
Функції

Автоматичне відключення

Автоматичне очищення від накипу

Вибір об'єму порції

Подача гарячої води

Підігрів чашок

Можливість програмування

Приготування капучіно

Автоматичне

Об'єм резервуара для води
Ємність контейнера для зерен
Ємність контейнера для відходів

14 порцій

Дисплей

Так

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

9,6 кг

Вага в упаковці

12,5 кг

Габарити (ВхШхГ)

24 x 36 x 44 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

49,5 x 30,5 x 47,5 см

Комплектація

Кавомашина

Інструкція

Гарантійний талон

Засіб для видалення накипу

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження