odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрогриль DeLonghi SW12BC S

Код:676546
Немає в наявності
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
Електрогриль DeLonghi SW12BC S фото
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

Сучасний потужний (800 Ватт) електрогриль DeLonghi SW 12BC S створений фахівцями всесвітньо відомого бренду спеціально для Вас. Вбудований нагрівальний елемент розміщений прямо під пластинами, на яких розміщуються продукти. Це істотно підвищило ефективність і якість прожарювання інгредієнтів – теплове випромінювання повністю йде на розігрів продуктів і не витрачається даремно. Технологічність і простота у використанні напевно не раз заощадять час і сили на приготуванні різноманітних страв з риби м'яса і овочів. Особлива «родзинка» даної моделі в двох спеціальних пластинах для вафель. Тепер ви можете практикуватися в приготуванні ароматних, хрустких «бельгійських вафель»! Також є і дві пластини-гриль, які підходять для обсмажування м'яса і овочів.

 

ЗРУЧНИЙ В РОБОТІ І ПІСЛЯ НЕЇ

Включення і вимикання проводиться натисненням однієї кнопки! Велика площа робочої поверхні дає можливість розміщувати кілька стейків відразу. Але в цілому пристрій компактний, що буде великою перевагою, якщо ви вирішите, наприклад, відпочити в заміському будиночку і взяти DeLonghi SW 12BC S, щоб організувати невеликий пікнік. Ще один плюс цієї моделі полягає в зручності його зберігання – прилад можна розмістити для транспортування навіть вертикально. При цьому верхня його частина нерухомо блокується фіксатором.

 

КАТАЛОГ З ОСОБЛИВИМИ РЕЦЕПТАМИ

«DeLonghi Recipe» – ваша нова електронна книга з більш ніж п'ятьма десятками рецептів, розроблених спеціально для електрогриль DeLonghi SW 12BC S. Якщо точно дотримуватися рецептуру, він повною мірою реалізує свій потенціал і порадує вас ласощами відмінного смаку. Але не обов'язково обмежуються лише каталогом, адже ви можете самостійно ставити кулінарні експерименти з DeLonghi SW 12BC S!

 

ОСОБЛИВОСТІ ЕЛЕКТРОГРИЛЮ DELONGHI SW 12BC S

З DeLonghi SW 12BC S приготування навіть складних страв приносить задоволення. Використовуйте книгу рецептів або створюйте свої кулінарні шедеври швидко, якісно і чисто. Даний електрогриль обладнаний зручним висувним піддоном, в який збираються надлишки рідини і залишки жиру, що утворюються в ході готування. Після завершення роботи з приладом, піддон і пластини можна легко вимити навіть вручну під струменем проточної води. Можете також скористатися посудомийною машиною, за умови використання м’яких засобів, що не містять абразивів.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

27 х 14 см

Вид

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Кількість температурних режимів

1

Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

10,5 x 29 x 25 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

31,5 x 15,5 x 30 сантиметрів

Вага
Вага в упаковці

3,2 кг

Комплектація

Гриль; Знімні пластини; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера