odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Генератор EnerSol бензиновий 1ф. EPG-2800S (2,5кВт)

Код:712628
Є в наявності
Генератор EnerSol бензиновий 1ф. EPG-2800S (2,5кВт) фото
Генератор EnerSol бензиновий 1ф. EPG-2800S (2,5кВт) фото
Генератор EnerSol бензиновий 1ф. EPG-2800S (2,5кВт) фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Генератор EnerSol бензиновий 1ф. EPG-2800S (2,8 кВт)

Подбайте про додаткове джерело живлення вдома, на дачі або в офісі, щоб підтримувати нормальну роботу всього необхідного обладнання у разі аварійних відключень електроенергії. Простий у використанні та надійний бензиновий генератор EnerSol EPG-2800S з максимальною потужністю 2,8 кВт стане чудовим помічником для вирішення завдань з автономного електропостачання. Він відрізняється високою ефективністю роботи при економічній витраті палива, оснащений вбудованим регулятором напруги та містким баком на 15 літрів палива. І безпечний в експлуатації за рахунок повітряної системи охолодження, захисту від перегріву та короткого замикання. Крім того, цей генератор є досить компактним і важить близько 40 кг, що дозволяє без проблем переміщати його при необхідності.

Продуктивний двигун

Модель EnerSol EPG-2800S є портативним однофазним генератором, який призначений для вироблення змінного струму напругою 230В. Для цього він оснащений продуктивним одноциліндровим двигуном внутрішнього згоряння ES-210G потужністю 7 к.с., який на виході забезпечує максимальну потужність 2,8 кВт (номінальна становить 2,5 кВт), чого цілком достатньо для підключення більшості електроприладів. Такий пристрій ідеально підходить для використання як резервне джерело живлення для приватного будинку, будівельних майданчиків, невеликих офісів, кемпінгів та інших місць, де немає постійного доступу до електромережі.

Вбудований регулятор вихідної напруги (AVR)

Генератор також укомплектований модулем AVR (Automatic Voltage Regulation), який сприяє стабілізації вихідної напруги незалежно від обертів двигуна. Це унеможливлює ризик пошкоджень техніки у разі коливань напруги на виході. Отже, дозволяє безпечно живити від пристрою найрізноманітнішу техніку, зокрема комп'ютери, побутові прилади та іншу електроніку.

Економна витрата палива

EnerSol EPG-2800S це ще й економічний вибір. Він комплектується великим баком на 15 л бензину для збільшення часу автономної роботи. І при цьому економно споживає пальне – лише 0,31 л/кВт*год. Тому повного бака вистачить майже на добу роботи за середнього або невеликого навантаження на генератор.

Просте та ефективне охолодження

Для того щоб генератор під час роботи не перегрівався, у нього передбачена система примусового повітряного охолодження. Вона стабілізує нагрівання та дозволяє пристрою працювати безперервно протягом тривалого часу.

Чиста мідь

У цьому генераторі використовується тільки чиста мідь, що підвищує робочий ресурс машини та її загальний термін експлуатації. Обмотка з міді може витримувати сильні навантаження і практично не гріється при цьому, має кращу провідність, міцність, стійкість під час коротких замикань і швидше охолоджується. Все це позитивно впливає на стабільність роботи агрегату в цілому.

Безпека понад усе

Генератор оснащений захистом від перенавантаження та короткого замикання, що робить його використання безпечним. А також має технологію, яка стежить за рівнем моторного мастила у двигуні: якщо рівень мастила буде нижчим від мінімального допустимого значення, генератор автоматично зупиниться. Що також подовжує його термін служби.

Зручна та надійна конструкція

Компактні габарити та вага близько 40 кг дозволяють легко розмістити генератор вдома або в офісі – він не займе багато місця. І дають можливість транспортувати обладнання з місця на місце за потреби. Міцна металева рама захищає пристрій від механічних пошкоджень і одночасно є зручною ручкою при переміщенні. А захист від пилу та вологи класу IP23M оберігає генератор від твердих частинок діаметром понад 12,5 мм та бризок, що робить його використання безпечним навіть у незахищених від погодних умов приміщеннях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Модель

EPG-2800S

Вид
Клас
Тип установки
Система пуску
Тип альтернатора
Максимальна потужність

2,8 кВт

Напруга

230 В

Частота

50 Гц

Технічні характеристики

Кількість фаз
Двигун
Паливо
Об'єм двигуна

210 куб см

Об'єм паливного бака

15 л

Об'єм масляного картера

0,8 л

Витрати палива

0.31л/кВт год

Час автономної роботи

17,5 год

Система охолодження

Додаткові характеристики

Розетки

2x16А 230В

Оснащення

Вихід постійного струму: 12 В

Вольтметр

Захист від низького рівня олії

Захист від короткого замикання

Автоматичний регулятор напруги (AVR)

Додаткова інформація

Кількість циліндрів двигуна: 1

Коефіцієнт потужності: 1

Двигун: EnerSol

Виконання: відкрите

Потужність двигуна: 7 л. с.

Номінальні обороти двигуна: 3000 об/хв

Номінальний постійний струм: 8.3 А

Номінальний постійний струм: 12.2 А

Номінальна потужність генератор: 2.5 кВт

Модель двигуна: ES-210G

Матеріал альтернатора: мідь

Країна-виробник: Китай

Клас захисту

IP23M

Рівень шуму

95 дБ

Фізичні характеристики

Вага

40 кг

Габарити (ВхШхГ)

61,5 x 44 x 44 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера