Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC

Код:733999
Немає в наявності
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC фото
-12%
Вигода 991 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Неперевершена точність та комфорт управління польотами

Thrustmaster T.16000M FCS Hotas – це джойстик, який був розроблений для досвідчених пілотів, що шукають комплексне та реалістичне рішення як альтернативу використанню миші та клавіатури для ігрових симулятори польотів. Він оснащений безліччю кнопок і технологією H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™, що забезпечує 256 разів більшу точність. А важіль управління, що йде в комплекті з ним TWCS ще більше розширює ваші можливості для управління та контролю. Ергономічний дизайн забезпечує впевнений хват і комфорт під час гри, а знімні частини дозволяють повністю відрегулювати контролер для використання зліва чи праворуч. З Thrustmaster T.16000M FCS Hotas ви відчуєте, що сидите прямо в кабіні винищувача чи космічного корабля та відчуєте гру набагато яскравіше!

Переваги:

  • Циліндрична пружина всередині рукоятки для постійного, лінійного та плавного натягу
  • Можливість настроювання 12 кнопок на базі для використання лівої або правою рукою
  • 16 функціональних кнопок із ідентифікаторами, надрукованими шрифтом Брайля (12 на підставі та 4 на джойстиці).
  • 8-позиційний перемикач (для панорамного огляду)
  • 4 незалежні осі, включаючи кермо напряму (керується обертанням джойстика)
  • Ергономічний спусковий гачок для керування гальмом або стрільбою зі зброї
  • Широкий акцент для зниження навантаження на руку
Realme

Точність кожного руху

Завдяки використанню технології H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ з 16-бітною роздільною здатністю (тобто значення 16 000 x 16 000) цей джойстик гарантує виняткову точність кожного руху. Ця система в 256 разів точніша, ніж більшість конкурентів, дозволяючи геймерам діяти з воістину з хірургічною точністю. А гвинтова пружина всередині рукоятки забезпечує надійне, лінійне та плавне натяг для більш комфортного ігрового досвіду.

Розширена функціональність

Джойстик T.16000M FCS також може похвалитися визначною функціональністю. Він має 4 незалежні осі, включаючи поворотне кермо напрямки (керований обертанням джойстика), 16 кнопок дій з ідентифікацією в стилі Брайля, один 8-позиційний перемикач точки огляду (PoV) та ергономічний тригер. Все це дозволяє легко орієнтуватися та впевнено діяти у будь-якому симуляторі. А яскраві помаранчеві акценти і підсвічування виводять занурення в гру на абсолютно новий рівень.

Realme

Важіль керування TWCS

Візьміть свій літальний апарат під повний контроль та керуйте швидкістю ще ефективніше за допомогою додаткового важеля TWCS (Thrustmaster Weapon Control System). Він має 5 осей і дає можливість задіяти другу руку підвищення швидкості ведення бою, а також використовувати додаткові функції завдяки наявності 14 кнопок та 8-позиційного перемикача точки огляду. Таким чином, разом з кнопками джойстика геймери отримають 5 осей, 30 кнопок та два 8-позиційний перемикач точки огляду — відмінний набір для управління різними апаратами від цивільних лайнерів до космічних кораблів.

Realme

Технологія S.M.A.R.T™

Ваші ігри стануть ще зручнішими та реалістичнішими завдяки технології S.M.A.R.T™ (SLIDING MOTION ADVANCED RAIL TRACKS). Вона є унікальну систему напрямних з 80-мм ходом, що забезпечує ідеально плавне ковзання важеля керування. При цьому ви можете налаштовувати рівень опору важеля відповідно до свого індивідуального смаком за допомогою регулювального гвинта.

Ергономіка та комфорт на найвищому рівні

Завдяки своєму утилітарному дизайну та ергономіці джойстик T.16000M FSC Hotas надає гравцям зручність управління та широкий функціонал, дозволяючи вам стати більш ефективними та точними у грі. З ним у вас виявиться швидкий і легкий доступ до безлічі функцій і елементів управління польотами, у тому числі і для VR-сумісних ігор, що забезпечують повне занурення та винятково реалістичні відчуття від пілотування. T.16000M FCS Hotas - це найбільш природний і інтуїтивно зрозумілий спосіб управління, що дає вам відчути себе справжнім льотчиком.

Realme

Ще більше драйву з можливостями екосистеми Thrustmaster

Створюйте власну систему ігрових аксесуарів, щоб зробити геймінг комфортнішим, видовищним, результативним. Зокрема, цей джойстик можна поєднувати з іншими периферійними пристроями, такими як як зовнішнє кермо напряму TFRP*, педалі, панелі кабіни MFD* (Багатофункціональний дисплей). Це дозволить вивести ваш ігровий досвід на зовсім новий рівень.

Realme

Програмне забезпечення TARGET для індивідуального налаштування

Джойстик T.16000M FCS Hotas сумісний з розширеним програмним забезпеченням забезпеченням Thrustmaster Advanced pRоgramming Graphical EdiTor**, яке дозволяє користувачеві легко запрограмувати кнопки у своїй льотної екосистеми відповідно до своїх переваг. А також дозволяє об'єднувати джойстик з іншими пристроями Thrustmaster (будуть розпізнавати як один USB-пристрій), завантажувати або створювати спеціальні профілі зіставлення кожної гри.

Realme

*Продається окремо

**Безкоштовно, доступне для завантаження з веб-сайту http://ts.thrustmaster.com

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Нi

Кількість кнопок

30

Сумісність
Живлення
Матеріал

Пластик

Особливості

Кількість осей: 4

Важіль керування TWCS

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1,9 кг

Габарити

255 x 268 x 220 мм

Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Важіль управління

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Джойстик Thrustmaster T-16000 fcs Hotas PC