Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Робот Xiaomi Mi Robot Rover

Код:636543
Архiв
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Робот Xiaomi Mi Robot Rover фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 404 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

2 в 1

Конструктор і робот з дистанційним керуванням

MITU припаде до душі вашого дитині, оскільки він є не просто конструктором, а і унікальною, маневреною, досить стійкою іграшкою, якою можна керувати з мобільного пристрою і яка легко долає перешкоди на своєму шляху. Детальніше: https://miot.ua/igrashka-transformer-mi-robot-rover/p18211/

 
 

Унікальна конструкція

Посилені деталі

Посилення елементів конструкції робота, дозволили зберегти їх цілісність навіть в екстремальних умовах експлуатації. Виконані з досить щільного прогумованого пластика гусеничні шасі в поєднанні з специфікою конфігурації конструктора, допомагають практично безперешкодно подолати місцевість з абсолютно різними особливостями рельєфу. Ваша дитина зможе грати з роботом MITU не тільки вдома, а й на вулиці.

 
 

Процесор, який вирішить найскладніші завдання

32-бітний ARM Cortex Mx

Потужний процесор ARM Cortex Mx здатний впоратися навіть з найскладнішими і вимогливими завданнями, а безперебійну роботу пристрою забезпечить літій-іонний акумулятор, ємність якого складає 1650 мАг.

 
 

Ні однієї зайвої деталі

Злагоджена робота всіх елементів конструкції

1086 деталей MITU Robot Rover виготовлені з високим рівнем точності, які відповідають міжнародному стандарту RoSH, згідно з якою виключається використання небезпечних для здоров'я речовин в пристрої. Ідеально опрацьовані складові елементи конструктора забезпечать чітку роботу всіх механізмів, тривалий термін служби, а також практично безшумну роботу цього дивовижного робота - трансформера.

 
 

Іграшка з широкими можливостями

Режими управління

Різноманітність режимів управління роботом, дозволять розкрити різноманітність його можливостей. Управління роботом можна здійснювати вручну, на основі заданої дитиною програмою, а також за допомогою голосової команди.

 
 

Широкий функціонал ПО

Управління зі смартфона

Здійснивши синхронізацію мобільного пристрою з роботом MITU, Ви зможете випробувати особливості функціоналу ПЗ. Використовуючи стандартний режим управління, з досить зрозумілим інтерфейсом користувача, Ви вручну контролюєте весь процес управління роботом. Графічний же режим, дозволить дитині освоїти основи конструювання і специфіку складання алгоритмів.

 
 

Голосове управління

Розпізнавання команд на різних мовах

Іграшка-трансформер MITU здатний розпізнавати голосові команди на багатьох поширених мовах світу. Робот розуміє команди «вправо», «вліво», «назад», «вперед», які навіть недостатньо чітко вимовлені.

 
 

Універсальність конструктора

Фантазувати і збирати

MITU Robot Rover, є універсальним конструктором, оскільки він сумісний з багатьма конструкторами інших виробників, завдяки чому, проявивши фантазію дитина може збирати різні фігури. Робот-трансформер прекрасний подарунок як для малюків, так і для школярів.

 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Віковий діапазон
Стать
Джерело живлення

Аккумулятор

Габарити і колір

Колір

Мультіколор

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Робот Xiaomi Mi Robot Rover