odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електробритва BRAUN Series 9 Pro 9410s

Код:706660
Очікується
Електробритва BRAUN Series 9 Pro 9410s фото
Електробритва BRAUN Series 9 Pro 9410s фото
Електробритва BRAUN Series 9 Pro 9410s фото
Електробритва BRAUN Series 9 Pro 9410s фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 159 ₴
15 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Braun Series 9 Pro 9410s: опис та переваги

Найвідоміший німецький бренд незмінно дотримується свого правила, створюючи все більш досконалі пристрої для догляду за зовнішністю. Ви можете стати власником однієї з таких систем зараз – для цього достатньо купити електробритву Braun Series 9 Pro 9410s. Ця модель, станом на початок 2022 року, є найновішою у лінійці.

Braun Series 9 Pro 9410s – це легендарна «дев'ятка» (саме так чаще за все називають бритви Braun Series 9 користувачі), знайома багатьом шанувальникам продукції компанії, але ще більш ефективна, зручна та надійна! Бритва розроблена на основі унікальної фірмової технології Sonic, що забезпечує захоплення більшої кількості волосків за один прохід.

Ідеальне гоління з Braun Series 9 Pro 9410s

Ріжучі елементи бритви Braun Pro 9410s здійснюють до 10000 мікровібрацій, забезпечуючи ідеальну гладкість шкіри і не наносячи мікротравм. Причому незалежно від того, ви вибрали вологий або сухий метод гоління. Для зволоження можна застосовувати косметологічні засоби та/або воду (користуватися пристроєм можна навіть стоячи під душем!), а сам змінний верстат можна швидко вичищати від залишків щетини під проточною водою. Тример ProLift з легкістю справляється навіть із семиденною, найжорсткішою щетиною, а поєднання технології Sonic та його можливостей дозволяє, згідно з наявною статистикою, скоротити час гоління на 10%.

Мотор пристрою автоматично підлаштовує потужність, одержуючи дані сенсорів (технологія AutoSense). Бритва Braun 9410s миттєво оцінює щільність щетини та регулює параметри необхідної для роботи швидкості. Це дозволяє не тільки голитися рівномірно, а й суттєво знизити витрати енергії. Не дивно, що акумулятор гарантує до 60 хвилин роботи мотора без підзарядки. При необхідності, якщо бритва в найпотрібніший момент виявилася розрядженою, її можна швидко «оживити» завдяки спеціальній системі швидкої зарядки (цього вистачить на один 5-хвилинний сеанс, чого достатньо для повноцінного гоління). Зарядна станція, що знаходиться в комплекті з бритвою, одночасно служить і підставкою, так що пристрій зручно зберігати, наприклад, на поличці у ванній кімнаті.

Зверніть увагу, що купуючи електробритву Braun Series 9 Pro 9410s, ви також отримуєте чохол, щіточку для чищення та зарядну станцію з кабелем.

Характеристики

Бритвена система

Система гоління
Спосіб гоління
Тример
Плаваюча головка

Так

Водонепроникний корпус

Так

Кількість головок для бриття

Зручність використання

Можливість очищення під струменем води

Так

Індикатор
Дисплей
Підставка

Є

Функціональність

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Напруга

100-240 В

Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи акумулятора

60 хв

Швидка зарядка для одного гоління

5 хв

Автоматична настройка напруги

Є

Розміри та комплектація

Колір
Габарити

18 х 7 х 3 см

Габарити упаковки

25.2 х 13.7 х 6.7 см

Вага

450 г

Вага в упаковці

607 г

Комплектація

Зарядна станція; Жорсткий дорожній футляр; Зарядний пристрій; Щіточка для чищення