odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електробритва BRAUN Series 6 60-B7500cc (Blue / Black) 81710896

Код:698521
Немає в наявності
Електробритва BRAUN Series 6 60-B7500cc (Blue / Black) 81710896 фото
Електробритва BRAUN Series 6 60-B7500cc (Blue / Black) 81710896 фото
cashback iconКешбек 68 ₴
6 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Спосіб гоління: сухе/вологе. Система гоління: сіткова (Senso Flex). Потрійна система для гоління з технологією MicroComb і системою кріплення Easy Click. 2 сітки для гоління Senso Foil + тример MiddleTrimmer. Індикатор заряду акумулятора: 3 рівня. Повна зарядка: 60 ​​хвилин. Швидка зарядка (5 хв). Живлення: від Li-Ion акумулятора. Щіточка для чищення. Чохол з жорсткими стінками. Знімна насадка Beard Trimmer (+ 5 насадок на 1/2/3/5/7 мм). Система очищення і підзарядки SmartCare Center.

 

Бездоганне гоління

Позбутися від щетини можна кількома способами, наприклад, ретельно поголити її за допомогою ручного станку, піти в перукарню та довіритися професіоналу або купити бритву Braun Series 6 60-B7500cc Flex Wet&Dry. Вона поєднає швидкість з якістю і не потребує занадто багато часу на догляд за зовнішністю. Секрет простий – високі технології від провідного бренду! Високоефективна потрійна система гоління з сіточками Senso Flex, фірмова технологія MicroComb (кожна щетина одразу направляється до отворів сіточок), центральний MiddleTrimmer для зрізання довгих волосків і зручна система кріплення ріжучих елементів Easy Click. Прилад призначений для сухого і вологого гоління без втрати ефективності.

 

Особливості комплектації

Щоб миттєво розширити функціонал пристрою, використовуйте насадку Beard Trimmer (з 5-ма власними насадками в 1; 2; 3; 5 і 7 мм. завдовжки). Також в комплект входить щіточка для швидкої ручної чистки ріжучих елементів та чохол для зберігання і транспортування з посиленими захисними стінками, здатними захистити від ударів при випадковому падінні. Крім того, Braun Series 6 60-B7500cc Flex Wet&Dry має власну універсальну станцію зарядки і очищення SmartCare Center. Помістіть прилад в неї і ріжучий блок поступово очиститься від залишків щетини, а також буде ретельно оброблений спеціальним розчином і продезінфікований.

 

Інноваційний акумулятор

Він гарантує не менше 50 хв. роботи, а заряджається всього за 60, але при цьому ще й оснащений системою швидкої зарядки (за 5 хвилин) для одного короткого сеансу, коли немає часу чекати. Для повного контролю над потужністю в будь-який момент часу достатньо стежити за доданими індикатором, вбудованим прямо в руків’я. Проста, інтуїтивно зрозуміла індикація на 3 рівні.

 

Характеристики

Бритвена система

Система гоління
Спосіб гоління
Тример
Плаваюча головка

Так

Водонепроникний корпус

Так

Кількість головок для бриття

Зручність використання

Можливість очищення під струменем води

Так

Індикатор
Дисплей

немає

Підставка

Є

Функціональність

Живлення

Джерело живлення

Аккумулятор

Тип акумулятора

Li-Ion

Напруга

100-240 В

Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи акумулятора

50 хв

Швидка зарядка для одного гоління

5 хв

Автоматична настройка напруги

Є

Розміри та комплектація

Колір
Габарити

18 x 6 x 3.7 см

Габарити упаковки

25.2 x 13.7 x 6.7 см

Вага

0,95 кг

Вага в упаковці

1,14 кг