odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Подрібнювач ESPERANZA EKP002

Код:733466
Є в наявності
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Подрібнювач ESPERANZA EKP002 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴
319
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подрібнювач ESPERANZA EKP002

Додайте своїм стравам яскравості, свіжості чи гостроти одним рухом. Із млином для спецій Esperanza EKP002 це буде максимально просто. Однією кнопкою вона подрібнить сіль, перець чи інші спеції до бажаної товщини за лічені секунди. При цьому ви можете регулювати товщину помелу і кількість спецій на порцію. А зручна для використання однією рукою форма, корпус із високоякісної нержавіючої сталі та елегантний сріблястий колір є додатковими перевагами цього подрібнювача. Млин для спецій Esperanza – ваш надійний помічник на кухні, створений для того, щоб зробити процес приготування страв ще зручнішим та швидшим.

Особливості

  • Корпус із нержавіючої сталі
  • Керування однією кнопкою
  • Помол, що регулюється
  • Живлення: 4 батареї AA (не входять до комплекту)
  • Кришка для підтримки порядку на столі

Корисний аксесуар на будь-якій кухні

Електричний млин для спецій Esperanza EKP002 – практичний пристрій, який стане в нагоді на будь-якій кухні. З її допомогою можна приправити страву свіжомеленими спеціями у будь-який момент. Пристрій оснащений потужним механізмом подрібнення, що забезпечує високу ефективність і довговічність, що дозволяє йому з легкістю перемелювати перець, сіль, трави, коріандр та інші ароматні добавки. Ідеально подрібнені спеції додадуть незабутнього смаку вашим стравам, а ви зможете заощадити свої час та сили.

Спеції одним натисканням

Простота у використанні – ось одна з ключових особливостей цього млина. Управління пристроєм здійснюється лише однією кнопкою, що робить його доступним та зручним навіть для тих, хто тільки починає знайомство з кулінарними процесами. Просто завантажте сіль або сухі трави до млина, натисніть кнопку, і до ваших страв додасться неповторний смак свіжомелених спецій.

Регульований помел

У подрібнювачі є можливість регулювання товщини помелу, що дає вам більше гнучкості. Налаштуйте млин відповідно до виду спецій або ваших уподобань і створюйте страви з індивідуальним смаком, адаптованим під ваші потреби.

Робота від батарейок

Живлення млина забезпечується 4 батареями типу AA (не входять до комплекту). Це дозволяє використовувати пристрій у будь-якому місці вашої кухні без необхідності підключення до мережі. Ви навіть можете взяти електричний млин із собою на пікнік або використовувати його в кемпінгу, щоб створювати чудові страви навіть далеко від дому.

Порядок на столі

Млин поставляється зі спеціальною кришкою, яка встановлюється знизу. Це запобігає розсипанню частинок перцю/солі по столу. Завдяки цьому рішенню ви зможете легко підтримувати порядок на кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність

Ні

Кількість швидкостей

1

Насадки

відсутні

Об'єм основної чаші

Немає

Програми та функції

Подрібнення

Живлення

4 батареї AA

Додаткова інформація

Об'єм подрібнювача: 50 г; Потужність: 1 Вт

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

343 г

Вага в упаковці

350 г

Габарити (ВхШхГ)

23 х 5 х 5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

6,2 х 23,9 х 6 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Подрібнювач ESPERANZA EKP002