odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU

Код:724038
Очікується
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Блендер стаціонарний GRAEF TB502EU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black/Gray фото
White/Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Практичний та надійний помічник на кожен день

Потужність, елегантний дизайн та універсальність – ось те вдале поєднання, яке робить стаціонарний блендер Graef TB502EU незамінним помічником на будь-якій кухні. Він змішує інгредієнти для ситних супів та смузі так само легко, як подрібнює лід або змішує коктейлі. А завдяки налаштуванню помелу його можна використовувати навіть як кавомолку. Швидкість можна варіювати за допомогою зручного перемикача. Крім того, цей блендер має автоматичні налаштування для смузі та подрібненого льоду, які включаються одним натисканням кнопки. Разом із практичними аксесуарами у вигляді невеликої ємності на 200 мл для обробки невеликої кількості інгредієнтів та практичної пляшки 600 мл, що дозволяє брати коктейлі із собою, це дає вам все необхідне для комфортного повсякденного використання блендера.

Особливості:

  • Стильний настільний блендер для ситних супів, смузі або подрібненого льоду
  • Потужний двигун на 1000 Вт із частотою обертання 20 000 об/хв
  • Знімне шестисегментне лезо з нержавіючої сталі для ідеального змішування.
  • Імпульсна кнопка та налаштування змінної швидкості
  • Якісний скляний контейнер об'ємом 1,75 літра, який можна мити у посудомийній машині
  • Кришка з отвором для доливання
  • Дві автоматичні програми для смузі та подрібненого льоду
  • Аксесуари: пляшка 600 мл та контейнер 200 мл

Впорається з усім

Блендер Graef TB502EU – незамінна річ у вашому будинку. Він допоможе вам досягти неймовірних результатів у всьому, що б ви не готували, будь то прохолодні напої, соуси, супи або смачні десерти. І при цьому заощаджує вам сили та час. Потужний 1000-ватний двигун обертає шестисегментне лезо, яке переробляє м'які інгредієнти, такі як фрукти чи овочі, так само швидко та плавно, як горіхи, кубики льоду чи заморожені ягоди. Тому для нього немає надто складних завдань.

Імпульсний режим та налаштування швидкості

Легко налаштовуйте потрібну потужність за допомогою поворотної ручки і змінюйте її при необхідності прямо під час змішування. А функція імпульсного режиму дозволяє запускати продукт з перервами залежно від ваших потреб або вмісту глечика. Це гарантує, що складні інгредієнти не прилипнуть до лез і все змішається рівномірно. До речі, блендер відповідає останнім стандартам безпеки. Працювати з ним можна лише при закритій кришці, тому ви не ризикуєте поранитися через необережний рух.

Практична деталь

Ця модель має отвір у кришці, що дозволяє користувачам додавати інгредієнти прямо під час змішування. Наприклад, оливкову олію під час приготування соусу. Таким чином, ви можете краще контролювати склад і легко домагатися потрібної консистенції, не перериваючи роботу блендера.

Чистота без зусиль

Знімне лезо та якісний скляний контейнер об'ємом 1,75 літра, який можна мити в посудомийній машині, значно полегшують догляд за приладом. Ви можете легко від'єднати та помити їх після приготування будь-яким зручним для себе способом.

Візьміть усе із собою

У комплект поставки входять додаткові насадки: знімна пляшка для напоїв (об'єм 0,6 л) – наприклад, для смузі – та контейнер для обробки продуктів (0,2 л). Таким чином, ви зможете без проблем взяти свіжоприготовлений вітамінний коктейль із собою на роботу чи тренування. І раціонально використати всі можливості цього практичного блендера.

Якість без компромісів

Компанія Graef GmbH & Co. KG, заснована в 1920 році в Німеччині, є одним із провідних виробників надійної та різноманітної кухонної техніки. Продукція GRAEF не тільки технічно досконала, надзвичайно надійна та пропонує найкращу зручність для користувача, а й вражає першокласним дизайном. Вона також завжди відрізнялася безкомпромісною якістю та абсолютною точністю німецького виробництва. Все для того, щоб клієнти могли насолоджуватися приладами, які миттєво привертають увагу на кожній кухні і незмінно можуть стати класикою завтрашнього дня!

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

Плавне регулювання

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,6 л

Програми та функції

Імпульсний режим

Колка льоду

Смузі

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Швидкість до 20000 об/хв.; Знімний шестисегментний ніж із нержавіючої сталі; Скляний контейнер можна мити в посудомийній машині; Кришка з отвором для доливання

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Скло

Колір
Вага

3,94 кг

Вага в упаковці

5,15 кг

Габарити (ВхШхГ)

41,5 х 21 х 17 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

30,5 х 31,5 х 34,5 см

Комплектація

Скляний контейнер 1,75 л; Переносна пляшка (0,6 л) - наприклад, для смузі - і спеціальний контейнер для подрібнення їжі (0,2 л). Обидва контейнера виготовлені з високоякісного пластику, що не містить бісфенолу А

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера