odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Віночок для блендера Braun MQ 10 WH (AX22110001)

Код:694449
Немає в наявності
Віночок для блендера Braun MQ 10 WH (AX22110001) фото
cashback iconКешбек 5 ₴
519

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Насадка віночок Braun MQ 10 White

Це чудове доповнення до Стаціонарний блендер, яке зробить його більш функціональним і універсальним. Цей прилад обов'язково знайде застосування на вашій кухні, ви зможете використовувати його для виконання рутинних кухонних завдань по збивання і перемішування. З його допомогою можна легко обробляти навіть невеликі обсяги продуктів: збивати яйця для омлету, повітряні білки для приготування крему, робити рідке тісто для млинців, робити соуси, майонез, муси, коктейлі. Хочете готувати здорову і корисну їжу для себе і своєї сім'ї швидко без особливих зусиль? Тоді вам точно варто звернути увагу на цю насадку і купити MQ10 White.

Фахівці німецького бренду розробили міцний і надійний віночок, який легко приєднується до блендерам з серій Multiquick 5 і 7, і допомагає миттєво збивати інгредієнти до необхідної однорідної консистенції. Виконаний він з міцного пластику і нержавіючої сталі. Це говорить про його практичності в експлуатації: продукти не забарвлять дану насадку в процесі приготування. Такий прилад, без сумнівів, допоможе вам заощадити час і зусилля на приготуванні їжі. Ви переконаєтеся, що ціна MQ 10 White цілком прийнятна і доступна кожній господині. цей маленький помічник доведе вам, що кулінарія - абсолютно нескладне і навіть захоплююче заняття!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення

Для блендера

Сумісність

Погружные блендеры Braun серий Multiquik 5 и 7

Додаткова інформація

Матеріал

Нержавіюча сталь

Колір

Білий

Особливості

Продукти не забруднюють насадку під час приготування їжі.

Додаткові характеристики

Виконаний із міцного пластику та нержавіючої сталі.

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Віночок для блендера Braun MQ 10 WH (AX22110001)