odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET)

Код:741080
Очікується
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Веб-камера зі штучним інтелектом

Спілкування онлайн може бути неймовірно простим та зручним, якщо у вас є OBSBOT Meet HD - просунута веб-камера зі штучним інтелектом, яка забезпечує яскравіші враження від відеодзвінків. Вона транслює відео у форматі Full HD 1080p зі швидкістю до 60 кадрів секунду і має безліч режимів, а також функції автоматичного кадрування та автофокусування, що дозволяють легко налаштувати картинку без вашої участі. А ще оснащена 2-кратним цифровим зумом, HDR для покращення якості зображення та двома всеспрямованими мікрофонами.

Автоматичне AI кадрування

Веб-камера Meet HD від OBSBOT відмінно підходить для віддалених групових. зустрічей. Її широкий кут огляду 86° дозволяє сфотографувати всіх у кімнаті, а спеціально розроблена функція автоматичного кадрування з використанням штучного інтелекту оптимізує кадр залежно кількості учасників. Коли хтось приєднується до групи або йде, зображення синхронно розширюється або зменшується, щоб належним чином охопити всіх учасників.

OBSBOT

Збалансоване світло завдяки HDR

Завдяки технології HDR та автоматичній експозиції ваше відео буде завжди виглядати приголомшливо та професійно. Ця функція забезпечує ідеальну яскравість та контрастність за будь-яких умов освітлення.

OBSBOT

Фокусується на важливості

Камера OBSBOT Meet, оснащена автофокусуванням та фокусуванням по обличчю (Face Focus), завжди забезпечує чітке зображення об'єкта та вашого особи.

OBSBOT

Широка сумісність

Цілком не важливо, якою саме програмою ви звикли користуватися для зв'язку. Ця веб-камера може працювати на всіх популярних платформах. Windows, macOS та Linux. А також сумісна з широким спектром програмного забезпечення для відеоконференцій, таких як Zoom, Skype або Google Meet. Крім того, вам не потрібно встановлювати додаткові драйвера, тому пристрій буде готовий до використання практично відразу після підключення до комп'ютера чи ноутбука.

Режим оптимальної краси

Ще одна цікава особливість цієї розумної веб-камери – режим краси, який розгладжує шкіру і робить очі яскравішими за одну секунду. Позбавте себе від зайвого клопоту з нанесенням макіяжу, просто вибравши потрібний пункт у меню камери. Ця функція стане вашим секретним зброєю, завдяки чому кожен відеодзвінок, пряма трансляція або селфи випромінюватимуть досконалість.

OBSBOT

Компактне та портативне магнітне кріплення

Складне магнітне кріплення не тільки забезпечує стійке та безпечне розміщення на верхній частині дисплея, але також дозволяє регулювати кут нахилу камери. Крім того, OBSBOT Meet HD оснащена універсальним інтерфейсом 1/4 дюйма, що дозволяє закріпити її на звичайному штативі. І, як приємний бонус, у комплекті з камерою йде захисний чохол для перенесення, якщо ви захочете взяти свою кохану камеру в подорожі.

OBSBOT

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Кількість кнопок

Ні

Сумісність
Інтерфейс

USB

Вбудований акумулятор

Ні

Габарити і колір

Габарити

56 х 44 х 32 мм (без кріплення); 56 х 44 х 53 мм (без кріплення)

Вага

72 г (без кріплення); 133 г (з кріпленням)

Колір
Комплектація

Веб камера

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Веб-камера OBSBOT Meet (OBSBOT-MEET)